Έντονη κριτική στο The Irishman του Σκορτσέζε για την ηθοποιό που έχει μια ατάκα μόνο – Τι λέει ο Ντε Νίρο

20:35 2/12/2019 - Πηγή: People

Το The Irishman είναι μια ταινία που κέρδισε τους πάντες. Δεν υπάρχουν πράγματα να της προσάψεις. Κι όμως, ενώ οι κριτικοί την αποθεώνουν και η μεγάλη πλειοψηφία του κοινού σιγοντάρει, υπήρξαν κάποιοι που δεν αποδέχτηκαν με θετικό τρόπο την προσέγγιση του Σκορτσέζε ως προς τον ρόλο της Άννα Πακίν.

Η Πακίν υποδύεται μια από τις 4 κόρες του Φρανκ Σίραν, αυτή που έχει σχέση με τον γιο του Τζίμι Χόφα και καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή πως ο πατέρας της ευθύνεται για την εξαφάνιση του.

Ο ρόλος της είναι περισσότερο σιωπηλός και έχει μια-δυο φράσεις

που τις εξαντλεί στο προτελευταίο τετ α τετ με τον πατέρα της.

Για πάρα πολύ κόσμο αυτή η προσέγγιση του σεναρίου δεν ήταν η πρέπουσα. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τη Μάργκο Ρόμπι στο Once Upon A Time In Hollywood, με κάποιους να κατηγορούν τον Ταραντίνο για μισογυνισμό. Ίδιες υπόνοιες αφέθηκαν και για τον Σκορτσέζε. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υπεραμύνθηκε της επιλογής του Σκορτσέζε και εξύμνησε την ερμηνεία δίχως λόγια της Πακίν. «Ήταν πολύ δυναμική ερμηνεία. Ίσως σε κάποια σημεία να μπορούσε να έχει περισσότερη κουβέντα με τον Φρανκ, αλλά έτσι το κάναμε. Είναι εξαιρετική και αυτός ο τρόπος δικαιολογείται από την ταινία».

Keywords
Τυχαία Θέματα