Έντονες αντιδράσεις από τις δηλώσεις του γνωστού ράπερ T.I – «Πάω με την κόρη μου στο γυναικολόγο για να εξετάσει τον υμένα της»

13:12 7/11/2019 - Πηγή: People

Διαβάζοντας απλά την είδηση ότι ο T.I. πηγαίνει μαζί με την κόρη του στον γυναικολόγο, θα σκεφτόσουν ότι είναι ένας καλός πατέρας που στηρίζει το παιδί του και θέλει να μάθει πράγματα για τη γυναικεία φύση, ώστε να μπορεί να τη στηρίξει καλύτερα. Όταν όμως διαβάσει κανείς ακριβώς τις δηλώσεις του, τότε μπορεί να νιώσει ως και αηδία για το κίνητρό του.

Έχουμε ακούσε και γνωρίσει πατεράδες υπερπροστατευτικούς με τις κόρες τους, όμως ο T.I. ξεπερνάει κάθε όριο. Τόσο ώστε πολλοί χρήστες να τον κατηγορήσουν για ψυχική κακοποίηση. Δεν ξέρουμε αν είναι τέτοια, συνιστά πάντως παραβίαση της προσωπικότητας της κόρης του αυτό που κάνει.

Κατά την παρουσία του στο podcast Ladies Like Us, ο διάσημος ράπερ περιέγραψε ότι από τη στιγμή που η κόρη του έγινε 16 ετών, την πηγαίνει αποκλειστικά αυτός στις γυναικολογικές εξετάσεις με σκοπό να δει ότι δεν έχει πειραχτεί ο υμένας της, άρα δεν έχει κάνει σεξ και παραμένει.

«Πηγαίνουμε στον γιατρό, καθόμαστε και εκείνος έρχεται να μας μιλήσει, διατηρώντας υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού» είπε στο ξεκίνημα της περιγραφής του ο T.I. και μετά εξήγησε ότι για να έχει πρόσβαση από τον γιατρό στα αποτελέσματα της εξέτασης της κόρης του, πρέπει να πάρει τη συγκατάθεσή της. Μια συγκατάθεση που την παίρνει με πολύ χειριστικό τρόπο.

«Deyjah, θέλουν να υπογράψεις αυτό για να μοιραστείς μαζί μου τις πληροφορίες. Υπάρχει κάτι που δεν θες να ξέρω; Βλέπεις γιατρέ; Κανένα πρόβλημα».

Φυσικά ένας νορμάλ γιατρός θα αισθανθεί πολύ άβολα σε μια τέτοια κατάσταση και θα προσπαθήσει κάπως να προστατεύσει την κοπέλα. Κι ο γιατρός της νεαρής αυτό επιχείρησε να κάνει εξηγώντας στον T.I. τους τρόπους που μπορεί να σπάσει ο υμένας πέραν του σεξ. Μπορεί να συμβεί στο ποδήλατο, στην ιππασία ή κάποιο άλλο άθλημα.

Η απάντηση του T.I. ακόμα πιο εξοργιστική. «Κοίτα γιατρέ, η κόρη μου δεν καβαλάει άλογα, δεν κάνει ποδήλατο και δεν αθλείται. Απλά τσέκαρε τον υμένα και σε παρακαλώ δώσε μου γρήγορα τα αποτελέσματα».

Ο 39χρονος ράπερ έχει μια 18χρονη κόρη κι αυτό σημαίνει ότι για τρία χρόνια εισβάλλει στην προσωπική της ζωή με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο.

View this post on Instagram

just how you like it top: @fashionnova

A post shared by Deyjah Harris (@princess_of_da_south) on Aug 18, 2019 at 1:30pm PDT

View this post on Instagram

set: @fashionnova #AD

A post shared by Deyjah Harris (@princess_of_da_south) on Oct 4, 2019 at 2:20pm PDT

Απόλυτα λογικές οι αντιδράσεις όπως οι κάτωθι.

T.I. live in the 1930s

— father (@father) November 6, 2019

T.I. is disgusting to discuss his daughters sex life

Then to have the double standard of being ok with your 15 year old son having sex. And like, are you gonna beat her ass if she did?

And this feels like that "I didn't want a daughter bc I treated women like trash" bs.

— George M Johnson (@IamGMJohnson) November 6, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα