Η Ελένη Φουρέιρα απαντά στον Τάκη Ζαχαράτο για το σχόλιο για την εμφάνισή της στο Final Four

12:10 7/11/2019 - Πηγή: People

Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει ένα στυλ που ακόμα και μια μεγάλη κακία να πει, είναι δύσκολο να τον παρεξηγήσεις ή να του θυμώσεις. Στην περίπτωση της Μελίνας Ασλανίδου βέβαια, θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρξει έντονη συνέχεια στο σχόλιο του για το υαλουρονικό. Δεν υπήρξε. Κι αφού δε συνέβη από την περισσότερο θιγόμενη, δε θα μπορούσε να γίνει κάτι και με την Ελένη Φουρέιρα.

Η Φουρέιρα ήταν η δεύτερη που αναφέρθηκε στο σόου στην Κύπρο όπου έκανε

τις δηλώσεις του ο μίμος. Για την τραγουδίστρια είχε αναφερθεί στο ντύσιμο της κάθε Κυριακή στο Final Four και είπε χαρακτηριστικά ότι του θυμίζει Ισπανιόλα και Ινδιάνα.

Στο Πρωινό είχαν backstage βίντεο από το Final Four, όπου η δημοσιογράφος της εκπομπής ρωτάει την Ελένη Φουρέιρα την άποψή της γι΄αυτό που είπε ο Τάκης Ζαχαράτος. Κι η απάντηση δεν ήταν κάτι άλλο απ΄αυτό που περιμέναμε από την πάντοτε ήπιων τόνων Φουρέιρα.

«Τον Τάκη Ζαχαράτο τον υπερλατρεύω και είναι από τους πιο ταλαντούχους showman σε αυτή τη χώρα. Εγώ είμαι Εσμεράλδα, είμαι ό,τι θες. Με αυτές μεγάλωσα. Μαρία της γειτονιάς, Μαριμάρ. Η Σοράγια είναι η κακιά της υπόθεσης. Αυτή θα την κάνω σε άλλο επεισόδιο».


Keywords
Τυχαία Θέματα