Ελένη Μενεγάκη: Παρουσιάζεται ως οριστικό το τέλος της από τον Alpha – Ενημέρωσε το κανάλι με επιστολή

13:38 27/1/2020 - Πηγή: People

Ήταν αρκετές οι φορές τα τελευταία 5-6 χρόνια που κάποιοι εξέφραζαν την απορία για το πότε θα σταματήσει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση, δεδομένου ότι είναι πολλά χρόνια. Φαίνεται πως η απάντηση θα δοθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν κατά την οποία η παρουσιάστρια δύσκολα θα βρίσκεται κάπου, κατόπιν δικής της απόφασης.

Με τα περισσότερα τηλεοπτικά έντυπα να έχουν εκτενή θέματα μέσα στο σαββατοκύριακο για την αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha,

στο Πρωινό είχαν επίσης μια μακροσκελή αναφορά με το ρεπορτάζ τους ως προς το διαφαινόμενο φινάλε της Ελένης από το κανάλι μετά από 14 χρόνια.

Ως πρώτη πηγή αναφέρθηκε το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να αποκαλύπτει πως η Ελένη Μενεγάκη έχει αποστείλει επιστολή στον Alpha, όπου εκφράζει την επιθυμία της να σταματήσει. Μάλιστα, λέγεται πως θα ακολουθήσει τον Μάκη Παντζόπουλο σε ταξίδι στις ΗΠΑ.

«Θέλω να πω το εξής. Εγώ γνωρίζω, από δικό μου ρεπορτάζ, ότι η ενημέρωση του καναλιού από την Ελένη Μενεγάκη έχει γίνει με επιστολή. Δεν έχει γίνει προφορικά. Υπάρχει μία επιστολή της Ελένης Μενεγάκη προς τη διοίκηση του καναλιού, που ενημερώνει πως με τη λήξη του συμβολαίου δε θα επιθυμούσε να συνεχιστεί η συνεργασία. Δε ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι σκοπεύει να κάνει. Ξέρω πως ο Alpha γνωρίζει πολύ καλά τις προθέσεις της και ότι μεταξύ κυρίων υπάρχει μια συμφωνία».

Στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης προσέθεσε μια λεπτομέρεια που κάνει ακόμα πιο αξιόπιστα τα όσα λέγονται για την αποχώρηση της Μενεγάκη.

«Έχω την αμυδρά υποψία… Υπάρχει ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ σημαντικός πυλώνας για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή. Θεωρώ, ότι επειδή η Ελένη Γελαλή έχει μια πολύ φιλική σχέση με την Ρομίνα, μπορεί να είναι και πληροφορίες που προέρχονται και από εκεί, άρα αυτό είναι σχεδόν σίγουρο και δεδομένο.

Επίσης, μπορούμε όλοι μας να υπογράψουμε και να βάλουμε το κεφάλι μας επί πίνακι ότι εάν δεν ήθελε η κ. Μενεγάκη να φύγουν πληροφορίες αυτού του είδους, δεν θα έφευγαν ποτέ. Επειδή η Ελένη έχει τον τρόπο να ελέγχει τα πράγματα που διοχετεύονται στον τύπο και την αφορούν, θεωρώ ότι υπάρχει μια άτυπη έγκριση στη διοχέτευση πληροφοριών».


Keywords
Τυχαία Θέματα