Mr Big ή Έινταν; Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκαλύπτει με ποιον θα κατέληγε τελικά, αν δεν αποφάσιζε ο σεναριογράφος για εκείνη

13:18 27/1/2020 - Πηγή: People

Όλοι ξέρουν πια ότι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο και σε ό,τι αφορά την πλοκή του Sex and the City, όταν κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στον Mr Big και τον Έινταν, επέλεξε τον πρώτο.

Μ’ εκείνο τον γάμο στην ταινία που έμεινε στην ιστορία η πρωταγωνίστρια έκανε την επιλογή της. Ποιον, όμως, θα επέλεγε, αν έπρεπε να επιλέξει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και όχι ο χαρακτήρας που υποδυόταν για

χρόνια στη δημοφιλή σειρά και στις ταινίες που έσπασαν ταμεία.

Η ίδια μίλησε στο πλαίσιο του podcast  The Bradshaw Boys απαντώντας με ειλικρίνεια στη δύσκολη ερώτηση…

«Όπως αντιλαμβάνεστε είναι μια ερώτηση που με φέρνει σε δύσκολη θέση, ωστόσο υπάρχει μια γρήγορη και απλή απάντηση: πρέπει να είσαι με το μέρος του Big. Υποθέτω ότι έτσι είναι, όχι μόνο επειδή δεν μπορείς να διηγηθείς μια ιστορία τόσο μεγάλη και να αποκλείσεις αυτό το φινάλε. Και μάλιστα μια ιστορία που την αφηγηθήκαμε με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο. Επίσης αγαπώ πάρα πολύ τον Κρις Νορθ και ο ρόλος του είχε γραφτεί υπέροχα από τον από τον Μάικλ Πάτρικ», είπε χαρακτηστικά η ηθοποιός.

Η ίδια εξήγησε ότι αγαπάει τον Τζον Κορμπέτ ως ηθοποιό και κάθε γυναίκα θα ήταν τυχερή να έχει στη ζωή της έναν Έινταν.

«Αγαπώ πάρα πολύ τον Τζον Κορμπέτ και αγάπησα τον Έινταν, όπως τον έπλασε εκείνος. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί η Κάρι να έπρεπε να καταλήξει με τον Big,αλλά ήταν απολαυστικό να τριγυρίζει μαζί πριν καταλήξει σ’ αυτόν», κατέληξε με πολύ διπλωματικό τρόπο η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα