Ελένη Φουρέιρα: Η πρόβα που δεν έγινε ποτέ στη Eurovision – Τι συνέβη;

17:23 16/5/2019 - Πηγή: People

Προκάλεσε αίσθηση με την περσινή της εμφάνιση στη Eurovision, κατακτώντας τη 2η θέση για την Κύπρο, και φέτος η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει ως guest στη σκηνή. Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το «θρυλικό» πλέον για τον θεσμό της Eurovision τραγούδι του Verka Serduchka “Dancing Lasha Tumbai”

και βρίσκεται ήδη στο Ισραήλ για την προετοιμασία της.

Όμως, όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον απεσταλμένο της Γιάννη Πουλόπουλο, δεν κατάφερε να κάνει πρόβα για το τραγούδι της. Ο λόγος; «Πάλι δεν κάναμε πρόβα. Δεν ξέρω, είναι λίγο περίεργα. Κάτι γινόταν με τις πρόβες του Β’ Ημιτελικού, και καθυστέρησαν λίγο, οπότε κάναμε λίγο πρόβα στη σκηνή, λιγο, χωρίς κάμερες», δήλωσε η Φουρέιρα.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη Madonna, αν έχει έρθει, και η Ελένη Φουρέιρα απάντησε θετικά, ωστόσο δήλωσε ότι δεν την έχει δει ακόμα. «Μακάρι να μένει στο ξενοδοχείο μου! Δεν θα κοιμηθώ απόψε, θα πάω έξω από την πόρτα της να της χτυπάω. Αν τη δω στη σκηνή, θα πάθω κακό! Θα μου κοπούν τα πόδια, είναι είδωλο!»

Η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε επίσης τις εμφανίσεις της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα («Και τα δυο κορίτσια είναι εξαιρετικά! Τις στηρίζω!»), ενώ μίλησε και το ρούχο που της έχει ετοιμάσει ο Βρεττός Βρεττάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα