Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στον Χρήστο τον «έβαλε σε μπελάδες»

16:15 16/5/2019 - Πηγή: People

Η τελική δυάδα του Masterchef κρίθηκε, ωστόσο οι τηλεθεατές δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι! Η αποχώρηση του Χρήστου Μπάρκα μοιάζει να ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει αναφορικά με τον θυμό που αισθάνονται για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το κοινό θεωρεί ότι ο νεαρός παίκτης αδικήθηκε αφού από την αρχή του δημοφιλούς reality μαγειρικής είχε δείξει τις δυνατότητές του, ενώ ο ευγενικός και καλοσυνάτος χαρακτήρας του επιβραβεύτηκε με αποθεωτικά σχόλια από όλους- κριτές, συμπαίκτες και τηλεθεατές – και τον ξεχώρισε από όλους.

Ο μέντοράς του, Λεωνίδας Κουτσόπουλος,

βεβαίως, θέλησε να αποχαιρετίσει τον παίκτη με μια ανάρτηση στο Twitter, όπως έχει κάνει και με προηγούμενους παίκτες. Και παρά την υπέροχη αφιέρωσή του στον Χρήστο με στίχους του Γιάννη Αγγελάκα («Σε ευχαριστούμε Χριστάρα!!! Καλή δύναμη εκεί «έξω»!!! Υ. Γ. «θα μείνουμε άνθρωποι κι ας χάσουμε» (Γιάννης Αγγελάκας) #Masterchefgr»), ο κόσμος βρήκε την αφορμή για να τους εκφράσει τη δυσφορία τους.

Πολλά από τα σχόλια, μάλιστα, αφορούσαν και τις επιλογές της κριτικής επιτροπής και τη στάση που (οι τηλεθεατές έκριναν ότι) κράτησαν απέναντι στους παίκτες – όπως ότι έκαναν τα στραβά μάτια απέναντι στο «ωμό πιάτο» της Σπυριδούλας και το «μύδι από το πάτωμα» του Μάνου. Των δυο παικτών, δηλαδή, που έφτασαν στη τελική δυάδα.

«Το παιχνίδι είναι στημένο» φαίνεται να έχουν αποφανθεί οι τηλεθατές και δεν δίστασαν ακόμα και να γράψουν με κεφαλαία στον κριτή «Ντροπή σας».

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

Σε ευχαριστούμε Χρισταρα!!! Καλή δύναμη εκεί «έξω»!!! Υ. Γ. «θα μείνουμε άνθρωποι κι ας χάσουμε» (Γιάννης Αγγελάκας) #Masterchefgr pic.twitter.com/8tKftWMbb1

— Koutsopoulos Leo (@KoutsopoulosLeo) May 15, 2019

Και κάποια από τα σχόλια που πήρε ως απάντηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα