Εκτός GNTM 2 η Κάτια; Η selfie με την Ασημίνα από τη βόλτα τους στο κέντρο

13:00 28/11/2019 - Πηγή: People

Κι ενώ εμείς ακόμα παρακολουθούμε τα κορίτσια του GNTM 2 να δοκιμάζονται σε φωτογραφίσεις, η παραγωγή έχει ήδη προχωρήσει στα γυρίσματα του τελικού.

Σ’ αυτόν, σύμφωνα με τα spoilers, έχουν φτάσει η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία, όμως το ρεπορτάζ που φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή «Ευτυχείτε» προκάλεσε μια σχετική σύγχηση.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξένησε μια selfie της Κάτιας Ταραμπάνκο με την Ασημίνα Χαρίτου- που σύμφωνα πάλι με τα spoilers αποχωρεί από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα- από τη βόλτα τους στο Κολωνάκι.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος, οι δυο φίλες απολάμβαναν τον καφέ τους και είχαν πιάσει κουβέντα για την Κέισι – «είχαν βγάλει τα φτυάρια για την Κέισι», είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

Βεβαίως, αμέσως προέκυψε η απορία: μα, πώς γίνεται η Κάτια να είναι «εκτός» αφού είναι στον τελικό; Και η απάντηση ήρθε αμέσως από τον δημοσιογράφο: «Έχει ολοκληρωθεί το ένα μέρος των γυρισμάτων του τελικού και απομένει το δεύτερο μέρος με το live. Στο μεταξύ, οι τρεις φιναλιστ μένουν σε ξενοδοχείο, για να μη διαρρεύσει κάτι. Ωστόσο, αυτό που συνέβη με τη Κάτια, είναι λίγο περίεργο…».

Πάντως, η Μέγκι αποκάλυψε ότι πέρυσι πριν το live οι τρεις φιναλίστ είχαν πάει στο σπίτι του και «έκλεβαν» καμιά έξοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκτός GNTM 2, Κάτια, Ασημίνα,ektos GNTM 2, katia, asimina