Δραστική δίαιτα ξεκίνησε ο Γουίλ Σμιθ – Πόσα κιλά έφτασε και (μάλλον) αγχώθηκε

16:32 26/9/2019 - Πηγή: People

Όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος να βρει εικόνα του Γουίλ Σμιθ που να μην έχει κοιλιακούς και ένα πολύ γυμνασμένο κορμί, δύσκολα θα τα καταφέρει. Κι όμως υπάρχουν περίοδοι στη ζωή τέτοιων ηθοποιών που αμελούν το σώμα τους και αυτό φαίνεται. Τουλάχιστον για τον 51 έτους Σμιθ το τελευταίο διάστημα είναι γεμάτο από άγχος για το σώμα του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή που κάνει η γυναίκα του Τζάντα Πίνκετ Σμιθ στο Facebook Watch, το Red

Table Talk, μετά το τέλος των γυρισμάτων για την ταινία Alladin, η διατροφή του περιελάμβανε πολλά muffins και βότκα. «Κάθε πρωί σηκωνόμουν και έτρωγα 4-5. Μετά το απόγευμα έπινα ένα Moscow Mule (cocktail με βότκα), κοιμόμουν και μετά πάλι το ίδιο. Για 10 μέρες η ζωή μου ήταν αυτή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το τέλειο κορμί να χαλάσει και να ξεπεράσει το βάρος του κατά πολύ. 102 κιλά έφτασε ο Γουίλ Σμιθ και η γυναίκα με τα παιδιά του τον φωνάζουν pudge muffin, που σημαίνει «πασπαλίτσας».

«Είναι χαριτωμένο παρατσούκλι, αλλά δε θέλω να είμαι αυτό για την οικογένειά μου. Έφτασα στα 102 κιλά που είναι τα περισσότερα που έχω φτάσει στην ενήλικη ζωή μου. Δεν το πιστεύω ότι έφτασα 50 ετών για να καταλάβω ότι όντως είσαι ό,τι τρως. Εγώ τρώω σαν εθισμένος. Αγαπώ το φαγητό, αλλά κατάλαβα ότι τρώω για ευχαρίστηση».

Για όλα αυτά ο Σμιθ δεσμεύτηκε να ξεκινήσει δραστική δίαιτα ώστε να επανέλθει στην προ Alladin κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα