Διαχείριση κρίσης: Ο Παντελής Παντελίδης θα πάρει τελικά 40 χιλιάδες ευρώ;

09:38 12/7/2013 - Πηγή: People

Η κρίση είναι αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης λένε, αλλά και η κακοδιαχείριση είναι αποτέλεσμα κρίσεων. Αυτά στην πολιτική, όχι στη μουσική. Τις τελευταίες μέρες διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αστρονομικά ποσά που θα λάβει ο Παντελής Παντελίδης για δύο εμφανίσεις του στην Κύπρο.

Δείτε ακόμη: Παντελής Παντελίδης: Νιώθω πολύ τυχερός που ζω στην Ελλάδα και ακούμε τόση μουσική

Ζήτησε, λέει, 40 χιλιάδες

ευρώ και θα τα πάρει. Έχουν οι Κύπριοι των κουρεμένων καταθέσεων 40 χιλιάδες ευρώ να ακούσουν τον Παντελίδη; Και αν ο Παντελίδης πάρει αυτά τα λεφτά από την Κύπρο, τι ανάγκη έχει να τραγουδάει όλο το χρόνο; Θα κάνει seasonal εμφανίσεις στην Κύπρο και θα παίρνει περισσότερα απ’ ότι συνάδελφοί του που κάνουν σεζόν.

Οι δύο επιχειρήσεις που θα υποδεχτούν τον Παντελή Παντελίδη έσπευσαν με ανακοινώσεις τους στο facebook να διαψεύσουν τα ποσά αυτά. Η αλήθεια είναι ότι ο τραγουδιστής δεν θα πάρει 40 χιλιάδες ευρώ. Αν αυτό είναι το κόστος της παραγωγής, είναι ένα ποσό που θα μοιραστεί σε μουσικούς, μάνατζερ, τραγουδιστή κλπ.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: «Η κατάθλιψη για μένα είναι πολυτέλεια»

Άλλη μία αλήθεια όμως, είναι ότι για να δει ένας Κύπριος τον Παντελή Παντελίδη σε αυτές τις δύο του εμφανίσεις, πρέπει να πληρώσει σχεδόν τέσσερις φορές τα λεφτά που πληρώνει κάποιος στην Αθήνα. Αν θέλει δηλαδή να κάθεται σε ένα καναπέ. Και βέβαια καταλήγουμε στο εξής: «Καταραμένη κρίση»… #διπλής_ανάγνωσης!

The post Διαχείριση κρίσης: Ο Παντελής Παντελίδης θα πάρει τελικά 40 χιλιάδες ευρώ; appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα