Βάλτε τέρμα στο φούσκωμα και αποκτήστε επίπεδη κοιλιά

Το καλοκαίρι είναι στο ζενίθ του και παρόλη την εντατική προσπάθεια των προηγούμενων μηνών για να χάσετε βάρος δεν έχετε την επίπεδη κοιλιά που ονειρευόσασταν; Η αιτία μπορεί να είναι ένα απλό φούσκωμα που χαλάει το αποτέλεσμα και σας κάνει να αισθάνομαστε πολύ άβολα.

Το φούσκωμα είναι σύμπτωμα της απότομης αλλαγής βάρους λόγω των εντατικών καλοκαιρινών διαιτών, της δυσκοιλιότητας που μπορεί να προκληθεί από ταξίδια, του σύνδρομου ευερέθιστου εντέρου κτλ. Ακολουθήστε τις συμβουλές της Γεωργίας Καπώλη, Κλινικής Διαιτολόγου-

Διατροφολόγου, MSc, Μέλος Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και Αντιπρόεδρο Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας. Θα σας βοηθήσουν στη μάχη σας για επίπεδη κοιλιά:
* Πίνετε καθημερινά 3-4 ποτήρια πράσινο τσάι: Το μυστικό του βρίσκεται στις κατεχίνες, φυσικά αντιοξειδωτικά του τσαγιού, που σύμφωνα με έρευνες ενισχύουν το μεταβολισμό και συμβάλλουν στη μείωση του σπλαγχνικού (κοιλιακού) λίπους.

* Καταναλώνετε καθημερινά τρόφιμα ολικής αλέσεως (ψωμί, δημητριακά, ζυμαρικά).

* Καταναλώνετε καθημερινά 3 μερίδες γαλακτοκομικών χαμηλών σε λιπαρά (γάλα, γιαούρτι, τυρί): Νεότερες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι η καθημερινή πρόσληψη 3 μερίδων ημίπαχων γαλακτοκομικών, προσδίδουν στον οργανισμό την απαιτούμενη ποσότητα ασβεστίου για τη ρύθμιση του μεταβολισμού και την καύση λίπους.

* Καταναλώνετε 2-3 φορές εβδομαδιαία ψάρια: η υψηλή περιεκτικότητα των ψαριών σε ω-3 λιπαρά οξέα βελτιώνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη, η οποία βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών και στη μείωση του λίπους της κοιλιάς.

* Καταναλώνετε τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα όσπρια: Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, δύο θρεπτικά στοιχεία που σταθεροποιούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Το μυστικό

Το φαρμακευτικό σκεύασμα Dulcogas, με σιμεθικόνη, συνίσταται από την Εταιρεία Ιατρικών Σπουδών λόγω της άμεσης αποτελεσματικότητας και του άριστου προφίλ ασφαλείας. Δρα φυσικά, εξουδετερώνοντας τα αέρια που είναι εγκλωβισμένα μέσα στον γαστρεντερικό σωλήνα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (λιγότερο από 15 λεπτά) , ανακουφίζοντας άμεσα από τη δυσφορία που αυτά προκαλούν χαρίζοντας επίπεδη κοιλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα