Δέσποινα Μοίρου: Τα βραβεία κωμικού, τα opening acts στους Pink Floyd και η σχέση με τον Ράμι Μάλεκ

19:15 17/10/2019 - Πηγή: People

Είναι ένα πρόσωπο που δεν εμφανίζεται συχνά στην ελληνική τηλεόραση και έχει μια ζωή στην Αμερική άκρως ενδιαφέρουσα. Μόνο και μόνο απ΄αυτό, είναι επιτυχία για το 2Night Show που την είχε καλεσμένη. Ειδικά από τη στιγμή που μέσω αυτής μίλησε στην εκπομπή ο Σκοτ Πέιτζ, ο σαξοφωνίστας των Pink Floyd.

Η Δέσποινα Μοίρου αποκάλυψε αρκετά για αυτή την πενταετία που βρίσκεται στην Αμερική, στο Λος Άντζελες, στη Μέκκα της βιομηχανίας του θεάματος.

Η βράβευση της για τα κωμικά

σόου που δίνει είχε γίνει γνωστή πριν ένα χρόνο, ενώ φέτος ήρθε και η δεύτερη βράβευση στα βραβεία stand up. Όπως ανέφερε, έχει δώσει πάνω από 200 σόου και από φέτος κάνει τα opening acts στις συναυλίες των Pink Floyd.

«Έδινα παράσταση στο Viper Room του Τζόνι Ντεπ κι εκεί ήταν στο κοινό κάποια μέλη των Pink Floyd. Και μου έκαναν πρόταση να τους ανοίγω τις συναυλίες, να τους παρουσιάζω επί σκηνής και να ζεσταίνω το κοινό με αστεία. Οπότε έγραψα κείμενα κωμωδίας για αυτούς, άλλαξα τίτλους των τραγουδιών τους. Έχουμε κάνει συμβόλαιο για 2 χρόνια».

Ένα άλλο εξίσου ενδιαφέρον που ανέφερε η κωμικός πλέον, αφορά στην σχέση που είχε με τον Ράμι Μάλεκ.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο που να έχω σχέση. Είχαν πριν τους Pink Floyd σχέση με τον Ράμι Μάλεκ που πήρε και το Όσκαρ. Αυτή την περίοδο δεν υπάρχει και χρόνος για έρωτα. Έχουν βγει και διάφορα ότι είχα σχέση με τον Πατσίνο. Τα θεωρώ χαζά, γιατί προσβάλλουν τους καλλιτέχνες αυτούς, όχι εμένα.

Η οικογένεια δεν ήταν ποτέ στα πλάνα μου. Εγώ δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Δεν ψάχνω για σύζυγο. Εμένα μ΄αρέσει η συντροφικότητα. Ψάχνω για κάποιον που να έχει ανθρωπιά, να είναι συναισθηματικός και να έχει χιούμορ. Είχα κατά καιρούς συντρόφους, αλλά δεν είναι εύκολο. Ο χρόνος που σου μένει είναι ελάχιστος στο τέλος της ημέρας».

Τέλος, η Δέσποινα Μοίρου αποκάλυψε πως έχει κάνει γκεστ στην τρίτη σεζόν του The Crown κι ότι ετοιμάζει δύο δικές της ταινίες. Για τη μία έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κωνσταντίνο Τζούμα, τον Άλκη Παναγιωτίδη και τον Νίκο Καλογερόπουλο.


Keywords
Τυχαία Θέματα