Δανάη Στράτου: Κι όμως αυτό το φόρεμα κάπου το είχαμε ξαναδεί

13:13 4/9/2019 - Πηγή: People

Στο πλευρό του Γιάννη Βαρουφάκη στο κόκκινο χαλί της Βενετίας εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στην πρώτη προβολή της ταινίας του Κώστα Γαβρά, «Adults in the room» η Δανάη Στράτου.

Η σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη φόρεσε ένα  φόρεμα δικής της εμπνεύσεως στην υλοποίηση του οποίου τη βοήθησε ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ενώ το εντυπωσιακό κόσμημα που επέλεξε για να συμπληρώσει την εμφάνισή της ήταν της Μαρίας Λαλαούνη.

Η Δανάη Στράτου κατάφερε να κλέψει της εντυπώσεις μέσα στο εντυπωσιακό μάξι τιρκουάζ φόρεμά της με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια

στο μπούστο – ένα ασημένιο μεταλλικό μαίανδρο που συγκρατούσε το στράπλες και κατέληγε πίσω στο λαιμό.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν ίδιο με το νυφικό της.

Θυμίζουμε πως η Δανάη Στράτου και ο Γιάνης Βαρουφάκης παντρεύτηκαν πριν μερικά χρόνια. Οταν ο κ. Βαρουφάκης έγινε υπουργός ήρθε στη δημοσιότητα μια και μοναδική φωτογραφία από το γάμο του με την γνωστή εικαστικό.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνεται το ζευγάρι σε ένα κοντινό πλάνο το οποίο όμως αποκαλύπτει το μπούστο της νύφης. Και ήταν ακριβώς ίδιο με του φορέματος που φορούσε το Σάββατο στη Βενετία η Δανάη Στράτου. Ενα κόσμημα με αρχαιοελληνικό μαίανδρο. Τη γραμμή του νυφικού δεν τη γνωρίζουμε αλλά τουλάχιστον μέχρι τη μέση πρέπει να ακολουθεί το στιλ του φορέματος της Βενετίας. Σε λευκό χρώμα βέβαια.

SONY DSC

Προφανώς και το νυφικό όπως και το φόρεμα που φόρεσε η Δανάη Στράτου στη Βενετία αποτελούνταν από δυο μέρη, το κόσμημα και το φόρεμα. Το κόσμημα έπιανε με θηλάκια στο φόρεμα, κούμπωνε σε αυτό και το σύνολο φαινόταν ενιαίο. Η επανάληψη του στιλ επομένως δεν ήταν κάτι δύσκολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα