Σαρωτική τηλεθέαση σε γενικό και δυναμικό για την ΕΡΤ με τον αγώνα Ελλάδα-Βραζιλία

12:53 4/9/2019 - Πηγή: People

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας Ελλάδας-Βραζιλίας φαινόταν να εξελίσσεται σε παράσταση για έναν ρόλο και δεν προμήνυε ένα ματς που θα κρατούσε σε αγωνία το κοινό ως το τέλος. Εν τέλει, οι Βραζιλιάνοι είχαν διαφορετική άποψη κι όχι μόνο προσπέρασαν, αλλά έβαλαν μόνη τους την Εθνική Ελλάδος στη διεκδίκηση της νίκης στο τελευταίο λεπτό.

Όλο αυτό το σασπένς και η αναπτέρωση των ελπίδων των φιλάθλων της Εθνικής που έγινε εις διπλούν, διατήρησε στα ύψη το ενδιαφέρον. Αυτό είχε αποτέλεσμα η τηλεθέαση του αγώνα με τη Βραζιλία

να είναι από τις υψηλότερες που έχει αντικρύσει η ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια. Αν δεν υπήρχε το περσινό ποδοσφαιρικό ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ίσως να λέγαμε με σιγουριά ότι είναι η υψηλότερη τηλεθέαση.

Στο γενικό σύνολο το ποσοστό έφτασε στο 338,2%, ενώ στο δυναμικό πήγε στο 41,2%. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι υπήρξαν αρκετοί που το έβλεπαν από το webtv της ΕΡΤ, τότε τα ποσοστά ανεβαίνουν αρκετά περισσότερο. Όπως αντιλαμβάνεστε, σε αυτό το δίωρο της μετάδοσης, τα υπόλοιπα κανάλια βρίσκονταν αρκετά χαμηλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα