Χαμός με τον 5ο άντρα της Πάμελα Άντερσον – Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί 5 φορές για σεξουαλική παρενόχληση

18:38 22/1/2020 - Πηγή: People

Δεν έχει περάσει πάνω από χρόνος που η Πάμελα Άντερσον είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram όπου μιλούσε για τον άσχημο τρόπο που της φέρθηκε ο πρώην σύντροφός της Αντίλ Ραμί. Μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα βρήκε νέο σύντροφο και ξάφνιασε τους πάντες με τον γάμο τους το Σαββατοκύριακο. Βέβαια, δεν πρόκειται για έναν άγνωστο σε εκείνη άντρα.

Η Πάμελα παντρεύτηκε με τον 74χρονο πρώην παραγωγό ταινιών Τζον Πίτερς, με τον οποίο είχαν ένα φλερτ το 1990 και άλλο ένα το 2004. Πέραν της έκπληξης από τον γάμο, δημιουργήθηκε και σάλος, μιας και το παρελθόν του Πίτερς δεν είναι και το πιο καθαρό.

Ο Πίτερς δούλεψε ως παραγωγός σε εποχές που ήταν πολλοί οι Χάρβι Γουάινστιν της βιομηχανίας και πολλοί τον αποκαλούσαν Μπάτμαν του Χόλιγουντ. Στην προσωπική του ζωή έχει κι αυτός ακόμα τέσσερις γάμους, μια μικρή σχέση με τον Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και μια σχέση με τη Μπάρμπρα Στράιζαντ.

Εκείνο όμως που προκαλεί τις απορίες είναι ότι από το 1996 μέχρι το 2008 κατηγορήθηκε τουλάχιστον 5 φορές για σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα, σε μια από τις δίκες, η ενάγουσα Σέλι Μορίτα είχε κερδίσει και είχε πάρει ένα ποσό 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα