Αντίπαρος: Αποκλειστικά στο Open τι δήλωσε ο αστυνομικός για τον ξυλοδαρμό (vid)

20:40 4/8/2019 - Πηγή: People

Δυο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της 23ης Ιουλίου και η κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έχει μετατραπεί σε ρινγκ. Ο γιος του Τομ Χανκς βρίσκεται στο νησί και καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο την άγρια συμπλοκή αναμεσά σε δυο άνδρες.

Όπως αποκαλύπτεται, δευτερόλεπτα μετά, το άτομο που φαίνεται στο βίντεο να γρονθοκοπεί τον τουρίστα είναι αστυνομικός που υπηρετεί στον τοπικό αστυνομικό σταθμό.

Στο βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός να τραβάει και να σέρνει στο σοκάκι τον 22χρονο Έλληνα τουρίστα, ενώ στη συνέχεια τον χτυπάει με γροθιές

και κλωτσιές στο σώμα, ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος. Μάλιστα, κάποια στιγμή βγάζει την μπλούζα του και χρειάζεται να παρέμβουν οι πιο ψύχραιμοι για να σταματήσει να τον χτυπάει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως μεταδόθηκε στο ρεπορτάζ του Open Tv, ο νεαρός που φαίνεται στο βίντεο μαζί με την παρέα του έκανε γκράφιτι σε τοίχο του κάστρου της Αντιπάρου όταν ένας άλλος τουρίστας που πέρασε από το σημείο τους ζήτησε να σταματήσουν. Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα