Ανήσυχοι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ με τη ζωή του γιου τους Μπρούκλιν

11:02 3/11/2019 - Πηγή: People

Κάθε νέος στη θέση του Μπρούκλιν Μπέκαμ θα κοιτούσε να χαρεί τα νιάτα του. Από τη στιγμή που ο μεγάλος γιος των Μπέκαμ τα έχει όλα, δεν υπάρχει λόγος να αγχωθεί για κάτι ή να σκεφτεί μήπως πρέπει να συμπεριφέρεται με περισσότερη εγκράτεια. Λεφτά έχει, γοητευτικότατος είναι, επομένως κοιτάζει να γνωρίσει όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται.

Αναφερόμαστε κυρίως στις σχέσεις του, οι οποίες δεν παρουσιάζουν μια κάποια σταθερότητα μέχρι στιγμής. Μετά από την σχέση 2 ετών που είχε με την Κλόε Γκρέις Μόρετζ, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει συνδεθεί από τα μέσα με άλλες

4 κοπέλες. Δύο  περιπτώσεις είναι αυτές της Λότι Μος, της μικρής αδερφής της Κέιτ Μος, και της Χάνα Κρος.

Σύμφωνα με πηγή της οικογένειας που μίλησε στην DailyMail, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ παρουσιάζονται κάπως ανήσυχοι με την προσωπική ζωή του γιου τους. Όχι μόνο στο κομμάτι του πως παρουσιάζονται οι σχέσεις του στα μέσα και δημιουργούν μια εικόνα που δεν θα ήθελαν για τον γιο τους, αλλά και στο ουσιαστικό κομμάτι. Όπως τόνισε το πρόσωπο του περιβάλλοντος τους, οι Μπέκαμ δεν θέλουν για τα παιδιά τους να κάνουν ευκαιριακές σχέσεις, γιατί έχουν μάθει διαφορετικά.

Εκτός από τη Μος και την Κρος, ο Μπρούκλιν βρέθηκε και πάλι στα tabloids για δύο πιθανώς ευκαιριακές σχέσεις, μία με την ηθοποιό Φίμπι Τόρανς και μία με την επίσης ηθοποιό Νάταλι Γκάνζχορν.

Το βράδυ του Σαββάτου πάντως, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram με τον Μπρούκλιν, τον Ρομέο και τη μικρή Χάρπερ. Οι 4 τους είχαν πάει σε κάποιο μαγαζί με ντόνατς στο Λος Άντζελες, όπου είναι η βάση τους πλέον.

View this post on Instagram

Donuts for days … Fun with the kids as always

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Nov 2, 2019 at 12:53pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα