Ανατροπή στην υπόθεση του ορφανού που θεωρούν ότι είναι ενήλικη γυναίκα: «Είμαι κοριτσάκι, δεν είμαι ενήλικη. Σταματήστε!»

15:34 7/11/2019 - Πηγή: People

Η ιστορία υιοθεσίας και εγκατάλειψης της Νατάλια Γκρέις Μπάρνετ από την Ουκρανία πριν από λίγες εβδομάδες έκανε τον γύρο του κόσμου, ως η πλέον τρομακτική υπόθεση υιοθεσίας, καθώς θύμιζε έντονα την υπόθεση του θρίλερ The Orphan.

Οι θετοί γονείς της ισχυρίστηκαν ότι το κορίτσι δεν έχει την ηλικία που ισχυρίζεται, ότι είναι ενήλικη γυναίκα και ότι μάλιστα είχε αποπειραθεί να τους σκοτώσει… Όμως, πλέον το θρίλερ -γιατί, ναι, πλέον τέτοιο είναι- έχει ανατροπή καθώς η μικρή μίλησε για πρώτη φορά σε εκπομπή, δίνοντας

τη δική της εκδοχή γι’ αυτό που συνέβη με τους γονείς της.

Η ίδια εξήγησε σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ότι όντως υποφέρει από μία σπάνια μορφή νανισμού, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα περιέγραψαν οι θετοί γονείς της, ότι δηλαδή υποφέρει από κάποια ψυχική διαταραχή και ότι αποπειράθηκε να τους δηλητηριάσει.

Σύμφωνα με τα όσα η Νατάλια είπε στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr. Phil που θα μεταδοθεί σήμερα, επιμένει ότι είναι μόνο 16 ετών και ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι που τελικά την εγκατέλειψε, λέει ψέματα.

«Δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι καθόλου αλήθεια. Απλώς θέλω να ακούσει ο κόσμος την πλευρά μου», ακούγεται να λέει η μικρή (;) κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της.

Ας σημειωθεί ότι η  Νατάλια και η νέα θετή της μητέρα, Σύνθια Μανς, που βρισκόταν στο πλευρό της στο τηλεοπτικό σόου επέμειναν στη θέση τους για την ύπαρξη μίας εξέτασης στα οστά -που έγινε μετά την εγκατάλειψη της από τους θετούς γονείς- και αποδεικνύει ότι η  πραγματική ηλικία της είναι αυτή που εξαρχής υποστηρίζει ότι είναι.

Την ίδια στιγμή, από τη δική τους πλευρά οι Μπάρνετ υποστηρίζουν ότι η εξέταση στα οστά έδειξε ότι η Νατάλια γεννήθηκε το 1989 και πλέον περιμένουν να οριστεί νέα δικάσιμος για την -ομολογουμένως- ανατριχιαστική και παράξενη υπόθεση υιοθεσίας.

Όλο το συγκλονιστικό ιστορικό της υπόθεσης εγκατάλειψης υιοθετημένου παιδιού που έχει γίνει ανατριχιαστικό viral εδώ >>>

Ιστορία βγαλμένη από horror στην Ιντιάνα: Ζευγάρι υιοθέτησε 6χρονο κορίτσι και ισχυρίζεται ότι είναι 22 ετών

 Με στοιχεία από Daily Mail και Turbo Celebrity 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανατροπή, Είμαι, Σταματήστε,anatropi, eimai, stamatiste