Αλέξης Γεωργούλης: Έτσι απαντά στα αρνητικά σχόλια για την είσοδό του στην Ευρωβουλή

14:07 27/6/2019 - Πηγή: People

Πολλά ήταν τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την είσοδό του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά, μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από τις Βρυξέλλες.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως ως τις 2 Ιουλίου, που θα αναλάβει και επίσημα πλέον καθήκοντα ως ευρωβουλευτής, τόσο αυτός όσο και οι συνάδελφοί του διανύουν μια περίοδο προσαρμογής.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν έχει σκοπό να αλλάξει το προφίλ του και να προσπαθήσει να βγάλει έναν εαυτό που δεν τον αντιπροσωπεύει.

«Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο ο Αλέξης Γεωργούλης.

Δείτε την ανάρτησή του

View this post on Instagram

Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο! #greece #brussels #europarliament #ilovemycountry #mep #alexisgeorgoulis

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on Jun 25, 2019 at 7:00am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης Γεωργούλης, Ευρωβουλή,alexis georgoulis, evrovouli