Τα καλύτερα αξεσουάρ παραλίας για εσάς και για το μωρό σας

13:40 27/6/2019 - Πηγή: People

Παλιότερα μπορεί να είχατε να φροντίσετε μόνο για το δικό σας beach look όμως από τη στιγμή που γίνατε μητέρα σκέφτεστε πλέον για δύο. Μπορεί το παιδί σας να είναι μικρό σε ηλικία όμως σίγουρα θέλετε να είναι περιποιημένο, stylish αλλά και οι τσάντες και τα τσαντάκια που βάζετε τα πράγματα του να είναι άνετα και πρακτικά.

Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και το γνωρίζετε, γι’ αυτό αναζητάτε το προϊόν που κερδίζει σε ποιότητα για εσάς και το mini me σας.

Δείτε παρακάτω

τα 5 καλύτερα αξεσουάρ παραλίας που διαλέξαμε για εσάς και για το μωρό σας:

Σελτεδάκι από 100% βαμβάκι House of Myrtle

Το ιδανικό σελτεδάκι για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στη θάλασσα, στο πικ νικ αλλά και στο σπίτι για να τυλίξετε το μωρό σας ή να το σκουπίσετε.

Μεγάλος φάκελος Pebbles (L) House of Myrtle

Ένας μεγάλος φάκελος είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ που μπορούμε να έχουμε μαζί μας στην παραλία, ειδικά όταν έχουμε μαζί μας μωρό. Έτσι μπορείτε να έχετε μαζί σας το αντηλιακό σας, τα γυαλιά ηλίου σας όπως και τις πιπίλες ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται το μωρό σας ενώ μπορείτε να το κρατήσετε και σαν τσαντάκι καθώς είναι αρκετά μεγάλο και υπέροχο.

Μπουρνούζι Waterfall House of Myrtle

Το απορροφητικό και πολύ μαλακό αυτό μπουρνούζι είναι ιδανικό για το μωρό σας για τις ώρες που περνάτε στην παραλία ή στην πισίνα ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο σπίτι.

Τσάντα θαλάσσης Sand House of Myrtle

Η τσάντα θαλάσσης είναι σίγουρα ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ που χρειαζόμαστε στην παραλία έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε μαζί μας τα δικά μας πράγματα αλλά και του μωρού μας. Εμείς ερωτευτήκαμε τη μαύρη τσάντα παραλίας από το House of Myrtle επειδή είναι stylish, άνετη αλλά και πολύ ευρύχωρη με τις εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες της να μας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο.

Seeds Bag (L) House of Myrtle

Θα λατρέψετε το thermobag του House of Myrtle καθώς είναι ένα ευρύχωρο, άνετο και κομψό τσαντάκι για να αποθηκεύετε το φαγητό που χρειάζεστε στην παραλία ή στη βόλτα. Είναι από 100% βαμβάκι, αδιάβροχο και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας.

House of Myrtle 

Webshop

Instagram: @houseofmyrtle

Facebook: House of Myrtle

Keywords
Τυχαία Θέματα