Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Όχι μόνο θα παντρευτούν, αλλά περιμένουν και παιδί

15:22 18/2/2020 - Πηγή: People

Το βράδυ της Παρασκευής το Hotel Ερμού έζησε μεγάλες στιγμές, αφού ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει, κάτι στο οποίο αρέσκεται, και στη συνέχεια έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη. Μέχρι σήμερα θεωρούσαμε πως είναι ως εκεί και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εν τέλει όμως, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μας εξέπληξαν εις διπλούν και μας προκάλεσαν κι εμάς χαρά, αφού είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, με ήθος και ευγένεια.

Το

ευτυχισμένο ζευγάρι που είναι μαζί δύο χρόνια τώρα, δεν ετοιμάζεται μόνο για τον γάμο, αλλά ετοιμάζεται και για να υποδεχτεί το τρίτο μέλος της οικογένειας που θα ξεκινήσουν.

Όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στις κάμερες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η ηθοποιός είναι έγκυος. Δεν θέλησε πάντως να αποκαλύψει ούτε το πότε σκέφτονται να κάνουν το γάμο ούτε και το φύλο του μωρού.

«H αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα ήμουν χαμένος σε έναν άλλο κόσμο. Είχα πιει και λίγο παραπάνω στις 3 που έγινε η πρόταση οπότε δεν είχα το νου μου τι γινόταν από κάτω. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή, έγινε αυθόρμητα και με μια μικρή οργάνωση. Δε ξέρουμε πότε θα γίνει ο γάμος, αυτά είναι πράγματα που αφορούν το πιο προσωπικό κομμάτι…. Δεν με έχει κατακλύσει το άγχος. Έχω μια όμορφη αγωνία. Έχει ξεκινήσει μια πανέμορφη χρονιά. Το φύλο του μωρού δεν το ξέρουμε ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος. Το μωρό δε το σχεδιάζαμε αλλά το γέννησε η αγάπη και αυτό έχει σημασία. Νιώθω ευλογημένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη,alexandros bourdoumis – lena drosaki