12χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό – Το βασάνιζαν παππούς, γιαγιά και θείος

13:38 18/2/2020 - Πηγή: People

Μια απίστευτη υπόθεση από τη Μοντάνα των ΗΠΑ έγινε γνωστή, με έναν 12χρονο να βρίσκεται νεκρός και υπαίτιοι για τον θάνατό του να είναι ο παππούς, η γιαγιά και ο 14χρονος θείος του που για δύο συναπτά έτη τον κακοποιούσαν και τον βασάνιζαν.

Όπως αποκαλύπτει το People της Αμερικής, ήταν 3 Φεβρουαρίου όταν ο Τζέιμς Σάσερ και η Πατρίσια Μπατς κάλεσαν την αστυνομία στο σπίτι τους όπου είχε εκτυλιχθεί σκηνικό εγκλήματος, χωρίς όμως φυσικά να αναφέρουν κάτι τέτοιο

στις αρχές. «Πέθανε ο εγγονός μας» είπαν.

Μόνο που ο 12χρονος Τζέιμς-Άλεξ Χέρλι δεν πέθανε έτσι απλά. Δολοφονήθηκε επί της ουσίας. Σύμφωνα με βίντεο που ερεύνησε η αστυνομία της επαρχίας του Γκάλατιν, πριν από 2 χρόνια ο μικρός Τζέιμς παρουσιαζόταν να είναι μια χαρά. Στο τελευταίο βίντεο πριν πεθάνει όμως, σωματικά και ψυχολογικά δεν φαινόταν καθόλου καλά. Αυτό γιατί οι παππούδες του και ο 14χρονος γιος τους, δηλαδή ο θείος του, τον βασάνιζαν.

Στο βίντεο που είδαν οι αρχές, φαίνεται πως ο Τζέιμς έμενε νηστικός και ο μόνος τρόπος για να φάει ήταν να υποστεί τα καψώνια των συγγενών του που τον έβαζαν να κάνει καθίσματα και κάμψεις, ώστε να κερδίσει το φαγητό του.

Το βράδυ που έγινε ο τελικός του Super Bowl, ο 12χρονος είχε έναν διαπληκτισμό με τον 14χρονο θείο του που κατέληξε σε ένα δυνατό χτύπημα του πρώτου από τον δεύτερο με ένα κουπί. Το χτύπημα ήταν στο κεφάλι και κατέστη μοιραίο για τον 12χρονο.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση, το σώμα του αδικοχαμένου αγοριού ήταν γεμάτο με πληγές και μελανιές κι αυτό οδήγησε σε μια έρευνα που το πόρισμα έδειξε ότι ο Τζέιμς υφίστατο για αυτά τα δύο χρόνια αρκετούς ξυλοδαρμούς, ιδίως από τον θείο του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μαζί με αυτούς τους τρεις έχει συλληφθεί κι ένας 18χρονος που φέρεται να είναι φίλος του θείου του Τζέιμς και μάλλον τον βοήθησε στο έγκλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα