Αγανακτισμένη η Λίλι Άλεν με τις εκλογές στη Μ. Βρετανία: «Ο ρατσισμός και ο μισογυνισμός έκριναν το αποτέλεσμα»

14:05 13/12/2019 - Πηγή: People

Την αγανάκτησή της για τη ψήφο των Βρετανών στις χθεσινές εκλογές εξέφρασε η Λίλι Άλεν. Όπως όλα δείχνουν την πλειοψήφια κερδίζουν οι Συντηρητικοί του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, και η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένη μ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Εκλογές – Βρετανία: Θρίαμβος Τζόνσον, «μπράβο» από Τραμπ, ανησυχία στο ΗΒ

H Άλεν ανέβασε στο Instagram μία εικόνα από ένα τεράστιο

λυπημένο emoji και έγραψε: «Κάποιοι λένε ότι ήταν το Brexit, κάποιοι ότι έφταιγε ο Τζέρεμι [σ.σ. Κόρμπιν, επικεφαλής των Εργατικών] και ξέρω ότι κανείς δεν θέλει να το ακούσει, αλλά νομίζω ότι ο ρατσισμός και ο μισογυνισμός είναι τόσο βαθιά ριζομένενα σ’ αυτή τη χώρα και ο Μπόρις [σ.σ. Τζόνσον, πρωθυπουργός και επικεφαλής των Συντηρητικών ] νίκησε εξαιτίας της στάσης του απέναντι σ’ αυτά τα πράγματα και όχι ανεξάρτητα απ’ αυτό».

View this post on Instagram

Some say it was Brexit, some day it was Jeremy, personally, and I know no one wants to hear it, I think that racism and misogyny runs so so deep in this country and that Boris won because of his attitude towards those things and not in spite of them.

A post shared by LILY ALLEN 2.0 (@lilyallen) on Dec 13, 2019 at 12:08am PST

Η pop star στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας υποστήριζε τους Εργατικούς, ενώ για τους υποστηρικτές των Συντηρητικών είχε δηλώσει ότι «ψηφίζουν ώστε παιδιά να πεθάνουν χωρίς υγειονομική περίθαλψη» και για να «έχουν λιγότερους μαύρους» στη Μ. Βρετανία. Δεν δίστασε, μάλιστα, να καλέσει μέσω Twitter τους 5 εκατ. ακολούθους της να ψηφίσουν Κόρμπιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα