Ο Μπρους Ντίκινσον των Iron Maiden παράτησε τη γυναίκα του και το διαζύγιο θα του κοστίσει πολύ

14:27 3/11/2019 - Πηγή: People

Με την Πάντι Μπόουεν είναι μαζί 30 χρόνια. Ήταν, για την ακρίβεια. Χώρισαν πριν από ένα χρόνο, αλλά δεν ήταν οριστικό. Είχαν αποφασίσει απλώς να μένουν χωριστά και να μην κινήσουν διαδικασία διαζυγίου. Τώρα που ο Μπρους Ντίκινσον φέρεται να έχει βρει νέα σύντροφο, ίσως η Πάντι αποφασίσει να διεκδικήσει όσα της αναλογούν βάσει νόμου.

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden είναι σε σχέση εδώ και καιρό με την κατά

15 χρόνια νεότερη του Λιάνα Ντόλτσι, η οποία είναι φανατική θαυμάστριά του και γυμνάστρια. Οι δυο τους συζούν στο σπίτι της στο Παρίσι. Μάλιστα, η Ντόλτσι πήγαινε σε συναυλίες της μπάντας σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ έχει γνωρίσει και τα παιδιά του Ντίκινσον, τον Όστιν, τον Γκρίφιν και την Κία.

View this post on Instagram

LA BOHEME IN PARIS … #parisienne #parisjetaime #pigalle #frenchfashionblogger #blondiegirl #ootdfashion #ootdshare #thekooples #thekooplesdress #bohemechic #paris

A post shared by Leana Dolci (@leanadolci) on Oct 16, 2019 at 10:41am PDT

View this post on Instagram

EVERY SUMMER HAS A STORY … #summer2019 #summerfeeling #wave #sea #beautifulviews #beach #beachgirl #beachvibes #summervibes #sun #happy #miamibeach #miami #blondie #blondesandcookies #blondehavemorefun #frenchgirl

A post shared by Leana Dolci (@leanadolci) on Jul 13, 2019 at 12:40pm PDT

Αυτή η κίνηση λέγεται ότι ίσως εξοργίσει την Μπόουεν και την οδηγήσει να καταθέσει φάκελο για διαζύγιο. Η Μπόουεν αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Λατινική Αμερική για να πάρει μια απόσταση από τα πράγματα και να σκεφτεί καθαρά. Αν κάνει αίτηση διαζυγίου, τότε η περιουσία 100 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ο Ντίκινσον θα μπει σε κίνδυνο για τον ίδιο. Το 50% της περιουσίας του θα περάσει στην Μπόουεν, αλλά και πάλι θα έχει ένα σημαντικό κομμάτι στην κατοχή του.

Keywords
Αναζητήσεις
λιάνα ντόλτσι
Τυχαία Θέματα