Κιμ Καρντάσιαν: Να ποια είχε πρότυπο και σε ποιαν πραγματικά οφείλει την «αυτοκρατορία» της

21:17 29/11/2019 - Πηγή: People

Έχουμε δει την πορεία της Κιμ Καρντάσιαν από την μέτρια δημοσιότητα στο ζενίθ. Έχουμε δει να αλλάζει την δημόσια εικόνα της κατά καιρούς και να θέλει να δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτού της. Παρακολουθούμε εκείνη και την οικογένεια της σε ένα ριάλιτι. Τους βλέπουμε να βγάζουν αμύθητα ποσά, να έχουν τις δικές τους εταιρείες και να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την εικόνα τους στα social media. Όλο αυτό το οικοδόμημα,

η αυτοκρατορία, ίσως να μην έγινε μόνο απ΄αυτές. Υπάρχει μία που έχει ένα σεβαστό μερίδιο.

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ η οποία είναι φίλη της Κιμ Καρντάσιαν. Νομίζαμε πως η φιλία τους χτίστηκε τα τελευταία χρόνια και στη βάση της δόξας που απολάμβαναν. Όχι όμως. Η JLo και η Κιμ Καρντάσιαν είναι φίλες πολλά χρόνια, σχεδόν μια δεκαετία.

Όπως αποκάλυψε ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, σύντροφός της Λόπεζ, η Τζένιφερ ως μεγαλύτερη κατά 11 χρόνια της Κιμ (50 έναντι 39), την συμβούλευε και στάθηκε στο πλάι της περισσότερο σαν μέντορας και στη συνέχεια ως φίλη.

Σε συνέντευξή του στο People ο Ροντρίγκεζ είπε πως «τώρα πια συμβουλεύει η μία την άλλη. Έχουν αυτή την πολύ όμορφη φιλία που ανάγεται μια δεκαετία και βάλε πίσω και είναι πάντα ωραίο να κάνουν πράγματα μαζί οι οικογένειες μας».

Πάνσοφη και διορατική η Τζένιφερ Λόπεζ. Διόλου τυχαία δεν έχει φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα