Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο την Αναστασία Παντούση

17:15 29/11/2019 - Πηγή: People

1 από 4Αναστασία Παντούση: Οι μεγάλες της αγάπες είναι οι τέχνες και τα παιδιά. Σπούδασε νηπιαγωγός, αλλά στην πορεία την κέρδισε το παιδικό θέατρο. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Το Kόκκινο Ποτάμι στο Open περιγράφει στο People το τηλεφώνημα που δέχτηκε τον περασμένο Μάρτιο και άλλαξε τα δεδομένα, τη γνωριμία με τον Μανούσο Μανουσάκη, αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

2 από 4Χάρης Χριστόπουλος: Περίσσεια δόση χιούμορ, καλοί

τρόποι και ιστορίες που δεν τελειώνουν ποτέ συνθέτουν το προφίλ του μπον βιβέρ Χάρη Χριστόπουλου. Ο γνωστός φωτογράφος μιλάει για το πρώτο του ταξίδι σε ηλικία 14 ετών, την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια στο εξωτερικό, τη σχέση του με το χρήμα και την πρόταση που δέχτηκε από το GNTM, ενώ εξομολογείται την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

3 από 4Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η φετινή χρονιά τη βρίσκει στη Θεσσαλονίκη με δυο ρόλους: Να πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση και να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο. Εκείνη, πάλι, με ψυχραιμία και ταπεινότητα εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και ξεκαθαρίζει γιατί δεν θέλει να μιλήσει ακόμα ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

Sponsored Ad

4 από 4Άννα Βαγενά – Γιασεμί Κηλαηδόνη: Η καθημερινότητα, η ιδιαίτερη σχέση μητέρας - κόρης, τα κοινά όνειρα και πώς το μήλο τελικά πέφτει σχεδόν πάντα κάτω από τη μηλιά. Mε άλλα λόγια, δυο ταλαντούχες γυναίκες του θεάτρου σε πρώτο πληθυντικό.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα