Αυτή είναι η πιο επιτυχημένη ταινία του Netflix μέχρι σήμερα

14:46 20/6/2019 - Πηγή: People

Οι περισσότερες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί η Jennifer Aniston γίνονται επιτυχία καθώς είναι μία πολύ δημοφιλής αλλά και αγαπητή ηθοποιός στο κοινό που φαίνεται ότι όσα χρόνια και αν περάσουν δεν χορταίνουν να τη βλέπουν.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός «επιστρέφει» στη νέα ταινία του Netflix «Murder Mystery» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον κωμικό

Adam Sadler. Η ταινία που έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο στην δημοφιλή πλατφόρμα, έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης με το Netflix να μετράει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 3 ημέρες. Συγκεκριμένα πάνω από 13 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την ταινία στην Αμερική και 17,5 εκατομμύρια θεατές στον υπόλοιπο κόσμο.

Στο «Murder Mystery» βλέπουμε ένα ζευγάρι, τον Nick και την Audrey για την 15η επέτειο γάμου τους να κάνουν το ταξίδι στην Ευρώπη που τόσα χρόνια ήθελαν. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού γνωρίζουν έναν μυστηριώδη άντρα ο οποίος τους προτείνει να περάσουν χρόνο όλοι μαζί στο γιοτ ενός δισεκατομμυριούχου όπου και γίνεται ένας φόνος για τον οποίο κατηγορούν το ανίδεο ζευγάρι.

Μέχρι την κυκλοφορία του «Murder Mystery», το θρίλερ με πρωταγωνίστρια τη Sandra Bullock «Birdbox» ήταν η ταινία που κατείχε την θέση στην κορυφή του Netflix, κάτι το οποίο δείχνει πως οι διάσημοι πρωταγωνιστές στις ταινίες του μπορεί να είναι κάτι που θα βλέπουμε αρκετά συχνότερα.


Keywords
Τυχαία Θέματα