Wedding Season: 5 τραγικά beauty λάθη που πρέπει να αποφύγετε αν είστε καλεσμένη

10:20 16/8/2019 - Πηγή: People

Καλοκαιρινοί γάμοι, αυτή η μάστιγα! Δυστυχώς η γραμμή ανάμεσα στο να δείχνετε περιποιημένες ή ότι έχετε προσπαθήσει υπερβολικά πολύ (ιδιαίτερα αν στο γάμο παρευρίσκονται πρώην σας, we know) στο look σας για ένα γάμο είναι λεπτή, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λεπτή.

Στόχος σας είναι να τιμήσετε το ζευγάρι και να μπείτε στο μάτι οποιουδήποτε θέλετε (just sayin’) χωρίς όμως να κινδυνεύετε να επισκιάσετε τη νύφη ή να γίνετε περίγελος. Οι παρακάτω beauty κανόνες είναι απαράβατοι όσον αφορά στους γάμους και αν μείνετε πιστές σε αυτούς αποκλείεται να κάνετε

λάθη.

1-Επιλέξτε σωστά

Όσο κι αν οι γάμοι βγάζουν από μέσα σας την εσωτερική Σοράγια Μοντενέγκρο, θα πρέπει να επιλέξετε να τονίσετε μόνο ένα χαρακτηριστικό, δηλαδή ή τα νύχια ή τα μάτια ή τα χείλη σας. Παρ’ όλο που ο γενικός κανόνας που θέλει ένα χαρακτηριστικό τη φορά να γίνεται το επίκεντρο του μακιγιάζ μπορεί να παρακαμφθεί σε πολλές περιπτώσεις, ο γάμος σίγουρα δεν είναι μια από αυτές. Τονίστε τα μάτια σας με ένα γήινο smokey ή τα χείλη σας. Όχι και τα δύο μαζί, διαφορετικά το πρόσωπό σας θα φωνάζει ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ κάτω από όλο αυτό το μακιγιάζ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο instyle.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα