Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Δες την κρεβατοκάμαρά τους (φωτό)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα, ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους περνάνε πολλές ώρες της ημέρας τους μαζί και φαίνεται να το απολαμβάνουν.

Μάλιστα η Ελένη περιμένει και το πρώτο της παιδάκι και θα γίνει μανούλα σε λιγότερο από έναν μήνα.

Σήμερα η τραγουδίστρια πόσταρε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της με τις πυτζάμες

της και ενώ κάθεται στο κρεβάτι της. Μέσα από αυτή τη φωτογραφία μπορέσαμε να τρυπώσουμε και εμείς στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και να δούμε πώς την έχουν διακοσμήσει.

Πίσω από το μεγάλο διπλό κρεβάτι του ζευγαριού υπάρχει ένας πίνακας σε κομμάτια που απεικονίζει ένα όμορφο στιγμιότυπο από τον γάμο του ζευγαριού που έγινε πριν από λίγους μήνες.

Το κεφαλάρι του κρεβατιού τους είναι ξύλινο σε κλασικό σχέδιο ενώ τα σεντόνια τους υπακούουν στην τελευταία τάση της διακόσμησης που είναι το μπεζ και το  animal print.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

GIVEAWAY Κάντε τη φωτογραφία σας έργο τεχνης!!! Η @vipart_gr προσφέρει σε 5 νικητές έναν τετράπτυχο πίνακα όπου μπορειτε να εκτυπώσετε επάνω ότι φωτογραφία θέλετε εσείς,όπως έκανα και εγώ με τη φωτογραφία του γάμου μου! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ: 1⃣follow @vipart_gr 2⃣follow @eleni.hatzidou 3⃣mention όσους φίλους-ες θέλετε! Ο διαγωνισμός λήγει 20/8 και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω instastory! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΥΡΗ Μπορείτε να αφήσετε όσα σχόλια θέλετε αρκεί να ταγκαρετε κάθε φορά διαφορετικούς λογαριασμούς! Καλή επιτυχία

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) στις 14 Αύγ, 2019 στις 3:36 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε φωτογραφία της με μαγιό και «έριξε» το instagram (φωτό)

Η Υβόννη Μπόσνιακ μας δείχνει την κόρη της, Ελένη! (φωτό)

Μαντώ Γαστεράτου: “Είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια το φόβο που με στοιχειώνει από τα παιδικά μου χρόνια…”

Keywords
Τυχαία Θέματα