Victoria Beckham: Ο πραγματικός λόγος που δε συμμετείχε στην επανένωση των Spice Girls

15:41 10/7/2019 - Πηγή: People

Η Victoria Beckham σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη Vogue Germany μίλησε πρώτη φορά για την απόφασή της να μην συμμετάσχει στην περιοδεία επανασύνδεσης του θρυλικού βρετανικού γυναικείου ποπ συγκροτήματος Spice Girls.

Η διάσημη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ξεκαθάρισε πως ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση είναι πως η ζωή της πλέον είναι σε διαφορετικό στάδιο σε σχέση με την εποχή που ήταν

μέλος των Spice Girls.

«Χρειάστηκα πολύ θάρρος για να μην συμμετάσχω στην περιοδεία με τις Spice Girls, αλλά να είμαι εκείνη που λέει: «Ξέρετε, δεν το κάνω, επειδή τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά τώρα από ό, τι παλιότερα. Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην εταιρεία μου”» δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η Victoria Beckham τονίζοντας:

«Είμαι 45 τώρα και πολύ χαρούμενη που είμαι η γυναίκα που είμαι… Δεν προσπαθώ να αλλάξω, θέλω να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Προτού γίνω 40 ετών, δεν ήμουν τόσο σίγουρη. Έμαθα να ακούω το ένστικτό μου».

Να θυμίσουμε πως λίγο καιρό πριν η Mel Β δήλωσε «απογοητευμένη» με την απόφαση της Victoria να μην εμφανιστεί σε κανένα από τα σόου του γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα