Οι 8 πιο extravagant πισίνες ξενοδοχείων που έχετε δει

08:02 21/8/2019 - Πηγή: People

1 από 8Grand Hotel Tremezzo, Λίμνη Κόμο, Ιταλία: Ένα από τα πιο ιστορικά 5άστερα ξενοδοχεία της περιοχής διαθέτει πισίνα «χτισμένη» μέσα στη λίμνη(!).

2 από 8Viceroy Los Cabos, Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μεξικό: Η πισίνα είναι διαμορφωμένη με τρόπο που να διαπερνάει τα κτήρια, με ακανόνιστα σχήματα, δημιουργώντας την αίσθηση ότι αυτά επιπλέουν πάνω σε νερό. Η κεντρική πισίνα είναι στρογγυλή, ενώ υπάρχει και μία μικρότερη για παιδιά.

3 από 8Hotel Metropole Monte-Carlo, Μονακό: Ο περίγυρος της πισίνας του ξενοδοχείου έχει σχεδιαστεί

από τον Karl Lagerfeld και όλο το concept έχει χαρακτηριστεί Haute Couture. Στον χώρο αυτό φιλοξενείται και το εστιατόριο Odyssey, ενώ το νερό στην πισίνα είναι θαλασσινό.

Sponsored Ad

4 από 8Anantara Golden Triangle Elephant Camp &Resort, Ταϊλάνδη: Η εντυπωσιακή infinity pool του πολυτελούς resort ξεχωρίζει για το floral μωσαϊκό από πλακάκια στον βυθό της, ενώ διαθέτει τζακούζι μέσα σ’ αυτή και περιοχή υδρομασάζ κάτω από μία παραδοσιακή ταϊλανδέζικη παγόδα.

5 από 8Pines Resort Ibiza, Ίμπιζα, Ισπανία: Η εντυπωσιακή αυτή πισίνα δεν προσφέρει μόνο θέα στη θάλασσα, αλλά καταλήγει σ’ ένα γυάλινο τοίχος που κάνει τους λουόμενους ορατούς από την έξω πλευρά.

6 από 8Hanging Gardens of Bali, Μπαλί, Ινδονησία: Δεν είναι απλά ότι το πολυτελές boutique ξενοδοχείο είναι χτισμένο στις άκρες ενός λόφου και προσφέρει μοναδική θέα, είναι ότι διαθέτει δυο πισίνες που μοιάζουν να «κρέμονται» η μία πάνω από την άλλη και οι δυο μαζί από…τον γκρεμό!

Sponsored Ad

7 από 8Post Oak Hotel, Χιούστον, Τέξας, Η.Π.Α: Μπορεί το ξενοδοχείο να βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, όμως προσφέρει τη δυνατότητα για βουτιές στους επισκέπτες. Μάλιστα, η εντυπωσιακή πισίνα του διαθέτει κι ένα μικρό καταρράκτη.

8 από 8Laucala Island, Φίτζι: Η πισίνα στο ιδιωτικό νησί -resort Laucala μοιάζει με λίμνη, η οποία μάλιστα χωρίζεται σε τρία μέρη, ενώ στο κεντρικό συναντά κανείς και μια «χτιστή» πισίνα από γυαλί.

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να χαλαρώσει κανείς στη διάρκεια των διακοπών του είναι οι πισίνες των ξενοδοχείων. Εξάλλου, γύρω απ’ αυτές συγκεντρώνεται και το πλήθος των ενοίκων του ξενοδοχείου, εδώ γίνονται οι βουτιές, τα party και οι χαλαρές βραδινές συγκεντρώσεις.

Τα πολυτελή ξενοδοχεία, μάλιστα, έχουν φροντίσει οι πισίνες τους να είναι εξίσου πολυτελείς και εντυπωσιακές, φτάνοντας συχνά στην υπερβολή. Πισίνες στην άκρη του …γκρεμού, με καταρράκτες, χτισμένες μέσα στη θάλασσα, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε θα το βρείτε στην παραπάνω λίστα.

Πηγή: Unique By Ermes

Keywords
Τυχαία Θέματα