The Witches: Σταμάτησαν βιαίως τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Anne Hathaway, γιατί μαχαίρωσαν εργαζόμενο του συνεργείου

16:00 24/6/2019 - Πηγή: People

Ξαφνικά σταμάτησαν τα γυρίσματα της ταινίας  «The Witches» του Ρόμπερτ Ζεμέκις (remake του ομότιτλου έργου του 1990) καθώς μέλος του συνεργείου μαχαιρώθηκε στον λαιμό, μετά από καυγά.

Το remake με πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway, την Octavia Spencer και τον Chris Rock γυριζόταν στην Αγγλία στα στούντιο της Warner Bros.

στο Leavesden, Hertfordshire.

Για την ώρα, οι υπεύθυνοι της Warner Bros δεν έχουν προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση για το περιστατικό, το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο άντρας που μαχαιρώθηκε γνωριζόταν με τον δράση και ότι επιπροσθέτως σταμάτησαν τα γυρίσματα.

Βάσει των όσων έχουν ήδη καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη τη στιγμή στο σετ βρίσκονταν περί τους 100 εργαζόμενους, χωρίς, όμως, να έχει διευκρινιστεί αν στον χώρο βρίσκονταν και ηθοποιοί.

Η ταινία αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου του 2020, ωστόσο, μετά τη διακοπή των γυρισμάτων ουδείς γνωρίζει αν θα αλλάξει κάτι…

Keywords
Τυχαία Θέματα