Meghan Markle: Η απόφαση για το δαχτυλίδι των αρραβώνων της που έκανε έξαλλους τους θαυμαστές της

15:49 24/6/2019 - Πηγή: People

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Meghan Markle να απέχει από δημόσιες εμφανίσεις, καθώς βρίσκεται σε άδεια μητρότητας, ωστόσο αυτή η μία σπάνια εμφάνιση που έκανε για το Trooping of the Colour ήταν αρκετή για να τη βάλει στο μικροσκόπιο.

Η εμφάνιση της Δούκισσας του Sussex συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη, προφανώς γιατί ήταν η πρώτη επίσημη μετά τη γέννηση του γιου της

Archie. Αλλά και για τις αλλαγές στην εμφάνισή της μετά τη γέννα. Κάποιοι πολλοί παρατηρητικοί πρόσεξαν ακόμα και το δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο Πρίγκιπας Harry για την επέτειό τους, ενώ κάποιοι ακόμα πιο παρατηρητικοί διαπίστωσαν αλλαγές στο δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Μάλιστα, αυτή η αλλαγή στο σχέδιο του δεν μπορεί να προσδιοριστεί χρονικά, καθώς η Meghan δεν φορούσε το δαχτυλίδι της για κάμποσο διάστημα- στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το δαχτυλίδι αυτό, με το οποίο ο Πρίγκιπας Harry της είχε κάνει πρόταση γάμου τον Νοέμβριο του 2017, το είχε σχεδιάσει ο ίδιος με τη βοήθεια του Οίκου Cleave and Company. Και είχε διαμάντια από τη συλλογή της μητέρας του, Πριγκίπισσα Diana, για να την τιμήσει.

Φαίνεται, όμως, πως αυτή η απόφαση της Meghan να τροποποιήσει το σχέδιο του δαχτυλιδιού δεν άρεσε καθόλου σε κάποιους θαυμαστές του ζευγαριού που τη χαρακτήρισαν με σχόλια στα social media «προσβλητική» για τον Harry.

Βεβαίως, προς υποστήριξή της, η Meghan Markle μιλώντας για την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι είχε δηλώσει ότι λατρεύει το βαθύτερο νόημά του. «Η σκέψη του Harry να συμπεριλάβει τη μητέρα του, που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω, είναι τόσο σημαντική για εμένα, να γνωρίζω ότι είναι μαζί μας», είπε πει.

Υπήρξαν, βεβαίως, κι εκείνοι που υποστήριξαν την απόφαση της Markle να αλλάξει το σχέδιο του δαχτυλιδιού της και το βρήκαν πιο κοντά στο ντελικάτο της στιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα