Τζένιφερ Άνιστον: «Τα παιδικά μου χρόνια μού έδειξαν ποια δεν έπρεπε να είμαι στην ενήλικη ζωή μου»

15:27 12/2/2020 - Πηγή: People

Μέσα στα χρόνια έχει αποδείξει ότι πέρα από star quality, διαθέτει κάτι που λίγες γυναίκες ηθοποιοί έχουν: ειλικρίνεια, ντομπροσύνη και σοφία γύρω από τον πώς επιλέγουν να πορευτούν στη ζωή.

Η Τζένιφερ Άνιστον κατά καιρούς έχει θίξει κάποια από τα πιο «τζιζ» θέματα του Χόλιγουντ. Τον σεξισμό, τον ηλικιακό ρατσισμό, τη δημοσιογραφική αδιακρισία, τις λογικές κλειδαρότρυπας.

Τι απέμενε, λοιπόν, να πει; Μετά και τη θρυλική

συνάντησή της με τον άπιστο πρώην σύζυγο Μπραντ Πιτ, μετά και την απόφαση της να δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram και να σαρώσει κάθε ρεκόρ μέσα σε περίπου 5 ώρες, τι άλλο απομένει για να αποδειχθεί ότι αυτή η γυναίκα δεν είναι απλώς μια συμπαθής περίπτωση, αλλά μια σταρ που το κοινό πραγματικά αγαπά για την ευθύτητα και την αλήθεια της;

View this post on Instagram

Just when you think you have @jenniferaniston figured out, she surprises you. As one of the few actors to seamlessly transition her superstardom from the small screen to the big one and back again, our March Issue cover star has remained a paparazzi magnet and the object of our fascination for half her life. But as she tells her friend and drinking buddy #SandraBullock, the truth is stranger than tabloids. Tap the link in our bio for the full story. Photographed by @alique_studio and styled by @melzy917 for our March Issue.

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag) on Feb 11, 2020 at 9:09am PST

Απέμενε μία συνέντευξη στο θρυλικό Interview, την οποία δεν την πήρε ένας οποιοσδήποτε δημοσιογράφος. Βασικά, δεν υπήρχε κανένας δημοσιογράφος στο πλάνο. Μόνο η καλή της φίλη και επίσης ηθοποιός, Σάντρα Μπούλοκ.

Και μόνο όταν σε ρωτάνε φίλοι, τις απολύτως σωστές ερωτήσεις, μπορείς να είσαι ειλικρινής και να βγάζεις είδηση.

Σε κάποιο σημείο, λοιπόν, η Μπούλοκ ρωτά το πλέον διάσημο «Φιλαράκι», πώς καταφέρνει και διατηρεί τη φρεσκάδα, το κουράγιο και την ενεργητικότητά της, ακόμη κι όταν όλα πηγαίνουν στραβά. Η απάντηση της ηθοποιού είναι πραγματικά σπουδαία, όσο και αποκαλυπτική.

View this post on Instagram

"You can either be angry or be a martyr, or you can say, 'You’ve got lemons? Let’s make lemonade.'" Our March Issue cover star @jenniferaniston tells #SandraBullock how she's redefining success and why she can't be taken down. Tap the link in our bio for the full story. Photographed by @alique_studio and styled by @melzy917 for our March Issue.

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag) on Feb 11, 2020 at 1:26pm PST

“Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το ότι μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον αποσταθεροποιημένο, που σε έκανε να νιώθεις ανασφάλεια. Ένα περιβάλλον στο οποίο παρακολουθούσες τους ενήλικες να είναι κακοί ο ένας προς τον άλλο και γινόσουν αυτόπτης μάρτυρας συγκεκριμένων χαρακτηριστικών της ανθρώπινης συμπεριφοράς που εμένα προσωπικά με έβαλαν στη διαδικασία να σκεφτώ: Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Δεν θέλω να είμαι έτσι. Δεν θέλω να γίνω έτσι. Δεν θέλω το ίδιο μου το σώμα να έχει την εμπειρία αυτού του δυσάρεστου συναισθήματος που βίωνε τότε. Δεν θέλω κανείς που θα έχει σχέση μαζί μου να νιώσει ποτέ στη ζωή του έτσι. Οπότε λογικά θα πρέπει να ευχαριστώ τους γονείς μου που αποφάσισα να είμαι έτσι», απαντά μονοκοπανιά η Άνιστον, σχολιάζοντας μάλιστα ότι η αρχική εκτίμηση της Μπούλοκ είναι το ωραιότερο κομπλιμέντο που της έχουν κάνει ποτέ.

View this post on Instagram

"I’d never had Jack Daniels until then, and I have not had a sip of it since." In our new March Issue, out soon, America's Sweethearts @jenniferaniston and #SandraBullock recall the first time they met. Tap the link in our bio for the full story. Photographed by @alique_studio and styled by @melzy917 for our March Issue.

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag) on Feb 11, 2020 at 11:27am PST

Η ηθοποιός μίλησε και για τον τρόπο που επικοινωνούν οι γυναίκες μεταξύ τους σήμερα, στηρίζοντας η μία την άλλη, εξηγώντας ότι πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν έφτασε η ίδια από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει την καριέρα της, έβλεπε γυναικόκοσμο που δεν ήθελε να μοιραστεί τίποτα και ζούσε μόνο για τον εαυτό του.

Ας σημειωθεί ότι η πλήρης συνέντευξη της Τζένιφερ Άνιστον συνοδεύτηκε από μία εντυπωσιακή φωτογράφιση με την 51χρονη σταρ με δερμάτινα, μπότες, εσώρουχα και αποκαλυπτικά φορέματα που αναδεικνύουν την εικόνα της γυναίκας που παραμένει δραστήρια και σε άψογη φόρμα.

Με στοιχεία από το InterviewMagazine.com

Keywords
Τυχαία Θέματα