Tamara Ecclestone: Διαρρήκτες έκλεψαν από το «οχυρό» της αμύθητη περιουσία

18:16 16/12/2019 - Πηγή: People

Θυμωμένη και τρομερά ταραγμένη είναι η Tamara Ecclestone, κόρη του Bernie Ecclestone, πρώην προέδρου της Formula 1, και της Slavica, ύστερα από την διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της και την κλοπή κοσμημάτων της αξίας πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 11, η πολυτελής βίλα της στην οδό Palace Green στο Κένζινγκτον παραβιάστηκε από τρεις άντρες, οι οποίοι έμειναν εκεί για περίπου 50 λεπτά

και προφανώς γνώριζαν ακριβώς πού να κατευθυνθούν. Το γράφουμε αυτό, καθώς το σπίτι των Ecclestone έχει μέγεθος 57 δωματίων και θα χρειαζόταν πολύ περισσότερη ώρα για να βρουν το δωμάτιο με το θησαυροφυλάκιο, αν δεν γνώριζαν ακριβώς πού βρίσκεται το δωμάτιο που μοιράζονται η Tamara και ο άντρας της Jay Rutland.

Η Tamara Ecclestone στάθηκε τυχερή, μιας και οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της για να πάει στις χριστουγεννιάτικες διακοπές της.

Εκπρόσωπος της οικογένειας  ανέφερε στη Sun: «Μπορώ, δυστυχώς, να επιβεβαιώσω ότι υπήρξε εισβολή στο σπίτι. Η εσωτερική ασφάλεια συνεργάζεται με την αστυνομία για το θέμα αυτό. Η Tamara και η οικογένεια είναι καλά, αλλά προφανώς θυμωμένοι και κλονισμένοι από το περιστατικό».

Σε αυτό το πρώτο στάδιο των ερευνών η αστυνομία ερευνά την κλοπή ως ένα μεμονωμένο συμβάν και αναζητά στοιχεία που μπορεί να υποδηλώσουν πως υπήρξε κι άλλο περιστατικό ή κάτι που να τους συνδέσει με τους διαρρήκτες.

Ανάμεσα στα κλοπιμαία είναι δαχτυλίδα, σκουλαρίκια, ένα ρολόι αξίας 90.000 ευρώ και πολλά ακόμα, με την αρχική εκτίμηση να κάνει λόγο για πάνω από 50.000.000 ευρώ.

Πάντως, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το ότι το σπίτι των Ecclestone βρίσκεται σε έναν δρόμο καλά φυλασσόμενο και αποκλεισμένο από απλό κόσμο, αφού εκεί μένουν ο Roman Abramovic, ο σεΐχης του Κατάρ και ο Κινέζος μεγιστάνας Wang Jianlin.

Πριν από λίγη ώρα, η ταραγμένη Tamara έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Instagram, καθώς απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές με την κόρη και τον άντρα της στη Λαπωνία.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Dec 16, 2019 at 2:04am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα