Φαίη Σκορδά: Το αναπάντεχο κομπλιμέντο στην Ελένη Μενεγάκη

17:28 16/12/2019 - Πηγή: People

Για χρόνια η Ελένη Μενεγάκη ήταν η βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Απ΄όταν μετακινήθηκε όμως στη μεσημεριανή ζώνη, τα πρωτεία τα κρατούσε η Φαίη Σκορδά. Για μεγάλη μερίδα του κοινού είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως οι δύο κυρίες είναι σε κόντρα ή εν πάσει περιπτώσει δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων. Στην πραγματικότητα αυτό που συνέβαινε είναι

πως απλώς δεν έτυχε να έχουν οποιαδήποτε σχέση.

Γι΄αυτό δεν ξαφνιάζουν και τόσο πολύ τα επαινετικά λόγια που είπε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό. Μετά από ένα θέμα που αφορούσε την Ελένη Μενεγάκη, η Σκορδά σχολίασε πως όλα αυτά τα χρόνια η Ελένη δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία να παίξει βρώμικα, να κάνει πόλεμο σε κάποιον και να τον εκθέσει. Κοιτούσε μόνον τον εαυτό της και γι΄αυτό είναι και θα είναι πρώτη, σύμφωνα με τη Φαίη.

«Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη -συναδελφικά θα το πω- έχει το εξής: δεν έκανε ποτέ βρώμικο πόλεμο. Για μένα, ως Φαίη Σκορδά, αν κάνω έναν απολογισμό για τους ανθρώπους της τηλεόρασης, δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η γυναίκα δεν πείραξε ποτέ κάποιον, δεν τον εξέθεσε, δεν μπήκε στη διαδικασία του απέναντι και του ανταγωνισμού και γι’ αυτό είναι εκεί που είναι και θα είναι πάντα πρώτη. Τέλος».

Δείτε στο βίντεο από το 44ο λεπτό και μετά.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαίη Σκορδά, Ελένη Μενεγάκη,faii skorda, eleni menegaki