Stranger Things {*SPOILERS*}: «Είστε σε καλό δρόμο…» – Ο παραγωγός της σειράς απαντά στις θεωρίες για την 4η σεζόν

14:59 12/7/2019 - Πηγή: People

Μπορεί ακόμα να συζητάμε για την πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Stranger Things, αλλά οι fans της σειράς έχουν ήδη αρχίζει να κάνουν σενάρια για την υπόθεση της 4ης σεζόν –η οποία ο παραγωγός της σειράς Shawn Levy έχει επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Mashable, λίγο μετά την πρεμιέρα στο Netflix, αναφέρθηκε στην 4η σεζόν και έδωσε κάποια στοιχεία για το τι να περιμένουμε. Και μπορεί να είμαστε ακόμα μήνες μακριά από την έναρξη των γυρισμάτων, ωστόσο ο Levy αποκάλυψε ότι κάποιες από τις θεωρίες των fans «είναι στον

σωστό δρόμο».

«Φοβάμαι να ανοίξω το στόμα μου αυτή τη στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Levy, παραγωγός και σκηνοθέτης κάποιων επεισοδίων της σειράς, και συνέχισε: «Δεν έχω καμία δικαιοδοσία να υπονοήσω έστω ότι κάποιες από τις θεωρίες που κυκλοφορούν on line είναι σωστές. Ωστόσο, υπάρχει μία θεωρία που είναι αρκετά κοντά. Το είδαμε να συμβαίνει αυτό και με τη σεζόν 3, και ήδη έχω διαβάσει online  κάποιες που μπορεί να είναι προφητικές».

Όπως ανέφερε ο παραγωγός, μετά το τέλος της  2ης σεζόν, κυκλοφόρησαν θεωρίες που επιβεβαιωθήκαν στην 3η σεζόν, όπως {*SPOILERS*} η επανεμφάνιση του Νοοβόρου (Mind Flayer) και η εμπλοκή της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες από τις βασικές θεωρίες που κυκλοφορούν για την 4η σεζόν μπορεί και να επιβεβαιωθούν, κάνοντας τον Shawn Levy και τους αδελφούς Duffer, να είναι λίγο νευρικοί.

«Κάποιες θεωρίες είναι τελείως τρελές και πραγματικά αξιοθαύμαστες για τη δημιουργικότητά τους, αν όχι για την ακρίβειά τους» λέει χαρακτηριστικά ο παραγωγός. Και ο Levy, ενεργός χρήστης στα social media, τις έχει παρακολουθήσει όλες.

Η θεωρία η οποία ελπίζουν όλοι ότι θα επιβεβαιωθεί

Η πιο δημοφιλής, λοιπόν, θεωρία λέει {*SPOILERS*} ότι ο Hopper δεν είναι νεκρός, ωστόσο ανεξάρτητα με το αν οι θεωρίες μας αποδειχτούν σωστές, το σίγουρο είναι ότι η παραγωγή θα φροντίσει να μας εκπλήξει.

«Νιώθουμε μία ευθύνη απέναντι στο κοινό, αλλά μέρος αυτής της ευθύνης είναι να μην κάνουμε ότι μάς ζητάει» δηλώνει ο Levy.

Όσο για το πότε να αναμένουμε την 4η σεζόν του Stranger Things, οι προβλέψεις μιλάνε για πρεμιέρα κάπου στο δεύτερο μισό του 2020.

Ο παραγωγός με τους πρωταγωνιστές της σειράς Millie Bobby Brown (Eleven) και Noah Schnapp (Will).

Work hard play hard. Sometimes it’s the same thing. #strangerthings pic.twitter.com/FgvhjDOTG0

— Shawn Levy (@ShawnLevyDirect) July 9, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα