Sin Boy: Η έκκλησή του για βοήθεια στους ανθρώπους που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό στην Αλβανία

15:42 28/11/2019 - Πηγή: People

Τα ίχνη του διάσημου τράπερ αναζητούν εδώ και καιρό οι θαυμαστές τους και πολλοί είναι αυτοί που υποψιάζονται ότι ο Sin Boy έχει μετακομίσει το τελευταίο διάστημα στην Αλβανία, χώρα καταγωγής του.

Την ίδια άποψη έχει και ο Υποχθόνιος, που δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Τον ψάχνω, νομίζω είναι στην Αλβανία».

Υποχθόνιος: Απαντά για το πού βρίσκεται ο Sin Boy

Η γειτονική χώρα επλήγει την Τρίτη 26/11 από φονικό σεισμό, που έχει αφήσει ως τώρα πίσω του 35 θύματα και εκατοντάδες τραυματίες, και εξακολουθεί να «ταρακουνιέται»

από ισχυρούς μετασεισμούς.

Για τους ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό, ο Sin Boy έκανε μια ανάρτηση ζητώντας από τους followers τους να βοηθήσουν. Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania».

View this post on Instagram

H Albania pernaei diskoles stigmes kai oloi mazi boroume na voithisume olous aftous tus anthrwpous pou mas exun anagki . Kai an kati mou emathe h Ellada ola afta ta xronia pou zw edw einai oti sta diskola prepei na eimaste ekei . Sto bio mou tha vrite link na kanete donate kai na voithisete osous to exun anagki . Pame na diksume oloi mazi tn pragmatiko mas eafto . #Greececaresforalbania https://gogetfunding.com/greece-cares-for-albania/

A post shared by Sin Boy (@isyourboysinboy) on Nov 26, 2019 at 9:00am PST

Σεισμός στην Αλβανία: Νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sin Boy, Αλβανία,Sin Boy, alvania