Ryan Gosling: Μάχεται και για τα δικαιώματα των γουρουνιών του Καναδά

11:44 14/7/2013 - Πηγή: People

Ο Ryan Gosling είναι ένας από τους ηθοποιούς που εκτός από το μεγάλο υποκριτικό τους ταλέντο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και για την ευαισθησία του για διάφορα θέματα, όπως αυτή της κακοποίησης των ζώων. Άλλωστε όσο γνωστός είναι ο ίδιος, άλλο τόσο γνωστός έχει γίνει και ο σκύλος του ο George που τον υπεραγαπά και τον παίρνει παντού μαζί του.

Αυτή τη φορά συγκίνησε τους πάντες με ένα άρθρο του σε μεγάλη εφημερίδα της

πατρίδας του, του Καναδά, στο οποίο διαμαρτύρεται για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των νεαρών γουρουνιών και των μητέρων τους στις φάρμες και δηλώνει υπερασπιστής της ρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης: Εσείς πόσα δίνετε για να μοιάσετε στον Ryan Gosling;

«Μέσα στη ρύθμιση είναι και η οδηγία να σταματήσουν οι κακές συνθήκες διαβίωσης, μικρών γουρουνιών και των μητέρων τους, σε μικροσκοπικά κλουβιά, για όλη τους, σχεδόν, τη ζωή. Ελπίζω να κλείσει αυτό το επικίνδυνο κενό της βιομηχανίας χοιρινού κρέατος, η οποία καταδικάζει τα ζώα σε περιορισμό, μέσα σε κλουβιά, για πολλές εβδομάδες- κάτι το οποίο ποτέ δεν θα διανοούμουν να κάνω στον σκύλο μου τον George, και κανένας φιλεύσπλαχνος Καναδός δεν θα έκανε στα ζώα του».

The post Ryan Gosling: Μάχεται και για τα δικαιώματα των γουρουνιών του Καναδά appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα