Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ποιός είναι ο άντρας στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου;

10:16 14/7/2013 - Πηγή: People

Από τον Μαρίνο Βυθούλκα

H γνωριμία και το ταξίδι στο Dubai

Ο Βασίλης είναι ο μικρότερος γιος του Βλάσση Σταθοκωστόπουλου, το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Μιας οικογένειας που, παρότι μεγάλωσε τα παιδιά της χωρίς να στερηθούν τίποτα, οι αρχές και ο σεβασμός ήταν στοιχεία που επικρατούσαν πάντα στην ανατροφή τους.

Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον πατέρα, Βλάσση Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος μεγάλωσε φτωχικά, με πολλές στερήσεις. «Ο κύριος Βλάσσης δούλευε σερβιτόρος. Ακόμα κι όταν άνοιξε το πρώτο

του μαγαζί, εργαζόταν σκληρά. Πολλές φορές κοιμόταν εκεί» εκμυστηρεύεται στο People άνθρωπος που συνεργάστηκε με τον επιχειρηματία. Ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος, εκτός του ότι ήταν πολύ εργατικός, είχε την τύχη να κερδίσει ένα λαχείο που του άλλαξε τη ζωή. Αλλά και πάλι αγωνίστηκε σκληρά για όλα αυτά που απολαμβάνει σήμερα.

Το 1976 ανοίγει το πρώτο του μαγαζί στη Γλυφάδα, την καφετέρια Oscar. Πολλά χρόνια μετά, η οδός Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα θα γίνει το αγαπημένο meeting point των νοτίων προαστίων. Εκεί συχνάζει και ο νεαρός Σταθοκωστόπουλος με τους φίλους του. Ο Βασίλης έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό, τον Μιχάλη, 37 χρόνων. Ο Μιχάλης σπούδασε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη, ενώ τα τελευταία χρόνια επέστρεψε για να αναλάβει ενεργό ρόλο στον όμιλο. Η Αλεξάνδρα και η Αφροδίτη είναι οι δυναμικές αδελφές του, που ασχολούνται κυρίως με το εμπορικό και διαφημιστικό κομμάτι των επιχειρήσεων. Η Αφροδίτη, πέρα από αδελφή του Βασίλη, είναι και πολύ καλή φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου. Κάπως έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Ήταν Φεβρουάριος. Ο Βασίλης είχε μόλις χωρίσει με την Έφη Κυριάκου. Έλα, όμως, που ο Άγιος Βαλεντίνος είχε άλλα σχέδια για τον 27χρονο επιχειρηματία… «Ο Βασίλης, παρότι έχει τα πάντα στα πόδια του, είναι ντροπαλό και πολύ ευαίσθητο παιδί. Τον θυμάμαι, όταν ακόμη ήταν 20 χρόνων, να έρχεται στο Vive Mar, τη “ναυαρχίδα” των μαγαζιών του πατέρα του, και να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στο γραφείο του» αποκαλύπτει στο People άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας. Φαίνεται πως αυτή η συστολή του χαρακτήρα του γοήτευσε την 28άχρονη παρουσιάστρια. Από την άλλη, δεν είναι και εύκολη υπόθεση για έναν άντρα να αντισταθεί στο βλέμμα και το χαμόγελο της Κατερίνας. Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε σχέση και το Πάσχα τούς βρήκε μαζί στο Ντουμπάι. Εξάλλου, ήταν κάτι που είχαν και οι δύο ανάγκη: Μια μίνι απόδραση από την Αθήνα, αλλά και από τα φλας των φωτογράφων, που από την πρώτη στιγμή που έμαθαν πως είναι μαζί ζητούσαν το πολυπόθητο «κλικ» που θα επιβεβαίωνε τη σχέση τους.

Περισσότερα για τον νέο έρωτας της πόλης, στο People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα.

The post Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ποιός είναι ο άντρας στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου; appeared first on People Greece.

Keywords
Αναζητήσεις
βασιλης σταθοκωστοπουλος επαγγελμα, βασίλη σταθοκωστόπουλοσ επαγγελμα
Τυχαία Θέματα