ONIRAMA: Η αποκλειστική προβολή του νέου τους βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Πού ήσουν χτες»

20:54 22/5/2019 - Πηγή: People

Αυτή τη Δευτέρα 20/05 κυκλοφόρησε επίσημα το νέο τραγούδι των ONIRAMA, το οποίο ακούσατε πρώτοι σε εμάς, μία εβδομάδα νωρίτερα! Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα το music video του #PouIsounXtes των ONIRAMA στο YouTube official

artist channel τους, η μπάντα σκέφτηκε ένα όμορφο τρόπο να δει με τους φανς της αποκλειστικά για μία μόνο και πρώτη φορά το νέο βίντεο κλιπ!

Έτσι λοιπόν η μπάντα παρέα με 20 τυχερούς, είδαν αποκλειστικά σε μία από τις premium αίθουσες Gold Class των Village Cinemas στο The Mall Athens, το ολοκαίνουργιο music video του ομώνυμου τραγουδιού! Και μάλιστα ύστερα από απαίτηση των φαν είδαν το βίντεο κλιπ δύο φορές, αφού κάποιοι δεν είχαν προλάβει να φάνε τα ποπ κορν τους…

1 από 10

Οι φανς ξετρελάθηκαν με τις εκπλήξεις που τους περίμεναν καθώς εκτός από φωτογραφίες και αυτόγραφα, πήραν και custom αριθμημένα καπέλα με το Digital Cover του #PouIsounXtes! Και φυσικά γνώρισαν τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στο βίντεο κλιπ Γιάννη Χατζηγεωργίου και Ναταλία Κηρύκου!

Δείτε το νέο Music Video των ONIRAMA το οποίο σε λιγότερο από 48 ώρες έχει ανέβει κιόλας στο νούμερο #11 στις τάσεις του You Tube.


Keywords
Τυχαία Θέματα
ONIRAMA, Πού,ONIRAMA, pou