Ο Τίμος Δράκος της «Λάμψης» αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει από τη σειρά 29 χρόνια πριν

19:34 22/5/2019 - Πηγή: People

Τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο, το κοινό τον γνώρισε κυρίως μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη».

Όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη σεζόν, θα δούμε τον ηθοποιό να επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μέσα από τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου, «8 λέξεις».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό TV Έθνος για το νέο του ρόλο, αποκαλύπτοντας τον ανορθόδοξο τρόπο με τον οποίο του έγινε

η πρόταση να συμμετάσχει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

«Η πρόταση ήρθε μετά την παρουσία μου στην εκπομπή “Πάμε πακέτο». Πιθανόν να με είδαν άνθρωποι της παραγωγής στη συγκεκριμένη εκπομπή κι ενδεχομένως να έπεσε το όνομά μου στο τραπέζι των συζητήσεων. Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος μου έκανε τη σχετική πρόταση, την οποία αποδέχτηκα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου και να αποχωριστεί τον ρόλο του Τίμου Δράκου που τον έκανε ευρέως γνωστό.

«Κάποια στιγμή διαφωνήσαμε (σ.σ. με το Νίκο Φώσκολο) και σταμάτησε η συνεργασία μας. Μου είχε γράψει μία ιστορία που θεώρησα ότι δεν ήταν κοντά στον χαρακτήρα που είχαμε φτιάξει όλα εκείνα τα χρόνια. Για όσους θα θυμούνται, η ιστορία αυτή είχε να κάνει με τη Σάντρα που την είχε ερωτευθεί σφόδρα ο Γιάγκος Δράκος, και ήθελε από μένα, με βάση το σενάριο, να διεκδικήσω την ερωμένη του πατέρα μου. Αντέδρασα, του ζήτησα να με απαλλάξει από τα καθήκοντά μου και το έκανε», αποκάλυψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τίμος Δράκος, Λάμψης,timos drakos, lampsis