My Style Rocks 3: Η Φαίη Σκορδά υπερασπίζεται την Κιάρα – «Κι οι άλλες παίκτριες έχουν στιλίστες…»

12:20 21/2/2020 - Πηγή: People

Για άλλη μια φορά η Κιάρα Μαρκέζη δέχτηκε τα πυρά της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks 3, που πιστεύει ότι η παίκτρια έχει τη βοήθεια στιλίστα για τις εμφανίσεις της. Η κριτική τους απέναντι στην Κιάρα είχε ως αποτέλεσμα η παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα και το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολίασαν σήμερα στο «Πρωινό».

My Style Rocks 3: Η Κιάρα Μαρκέζη έβαλε τα κλάματα κι έκανε έξαλλο τον Γαβαλά – «Μας εκμηδενίζεις

όλους με αυτό που κάνεις»

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, μάλιστα, εμφανίστηκε ενοχλημένη και θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για να υπερασπιστεί την Κιάρα: «Δεν ήταν ωραίο αυτό, γιατί αυτό το παιδί δεν φαίνεται ότι έχει από πίσω δεύτερες σκέψεις, να αντιμιλήσει, να χρησιμοποιήσει άσχημες λέξεις, να βάλει ίντριγκα, λέει την αλήθεια. 

Επιμένει [σ.σ. ο Στέλιος Κουδουνάρης] και της λέει ότι σε ντύνει κάποιος άλλος. Η αλήθεια όμως είναι ότι μπορεί στον Κουδουνάρη να πηγαίνουν μηνύματα και να γνωρίζει κάτι, και γι’ αυτό να επιμένει. Γιατί κι αυτός δεν είναι τρελός. Από την άλλη, όμως, όταν σου λέει η Κιάρα «με βοηθάει η μαμά μου», το έχει πει και η μητέρα της, λέει την αλήθεια….

Όμως, και τα άλλα κορίτσια έχουν στιλίστες. Αν δεν το γνωρίζει, να το μάθει. Στέλιο μου, εγώ το ξέρω από τους ίδιους τους στιλίστες. Δεν μπορείς να τα βάζεις μόνο με μία κι όχι με τις άλλες».

Keywords
Τυχαία Θέματα