Raffia bags: ΑΥΤΗ θα είναι η μεγαλύτερη τάση στις τσάντες της άνοιξης

Οι raffia bags είναι τσάντες που φτιάχνονται από τα φύλλα ενός τροπικού φυτού στην Αφρική και αποτελούν την Νο1 τάση της άνοιξης και του καλοκαιριού 2020! Πάρα πολλοί σχεδιαστές συμπεριέλαβαν τσάντες από αυτό το υλικό στις επιδείξεις τους στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και μας εντυπωσίασαν με τα σχέδια που μας έδειξαν.

#Loewe
O oίκος Loewe επενδύει σε τσάντες- πουγκιά που φτιάχνονται από το συγκεκριμένο

δέντρο. Αυτές οι τσάντες μπορούν εύκολα να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί ως το βράδυ.

© SAVIKO/Gamma-Rapho / Getty Images / Ideal Image

#Prada
Ο οίκος Prada δημιούργησε και αυτός με τη σειρά του raffia bags και μάλιστα έβαλε αυτό το υλικό και σε πολλά αξεσουάρ του, όπως καπέλα και σανδάλια. Μπορεί πέρυσι να κυριάρχησαν οι τσάντες από μπαμπού αλλά και οι ξύλινες τσάντες, αλλά φέτος οι raffia bags θα είναι το it κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

© Estrop / Getty Images / Ideal Image

#Valentino
Ο οίκος Valentino επίλεξε πιο μεγάλα σχέδια και λάνσαρε μερικές εκπληκτικές oversized bags που θα κρατήσουμε εύκολα ξανά και ξανά όλη τη νέα σεζόν. Είναι γεγονός άλλωστε πως οι μεγάλες τσάντες επιστρέφουν στη μόδα και διεκδικούν λίγη από τη δόξα των mini bags που κυριάρχησαν τις προηγούμενες σεζόν.

© Peter White / Getty Images / Ideal Image

#Dolce & Gabbana
Τέλος ο οίκος Dolce & Gabbana παρουσίασε και τη δική του εκδοχή της raffia bag που είναι πιο γεωμετρική και μπορεί άνετα να αναβαθμίσει σημαντικά κάθε εμφάνιση.

© Victor VIRGILE/Gamma-Rapho / Getty Images / Ideal Image

Τα φυσικά υλικά εμπνέουν όλο και περισσότερο τους σχεδιαστές, οι οποίοι μας προτείνουν να τα συμπεριλάβουμε στο καθημερινό μας στιλ.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα prints που θα φορεθούν περισσότερο την άνοιξη του 2020!

H Chiara Ferragni φοράει την πιο hot τάση της άνοιξης!- Δες ποιο trend ακολουθεί πιστά η fashionista

Η Φαίη μας φόρεσε στα γενέθλιά της μια τάση των 80’s που επιστρέφει δυναμικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα