Melania Trump: Το στυλιστικό της λάθος που εξόργισε τους χρήστες του Twitter

16:45 8/6/2019 - Πηγή: People

Η επίσημη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο ολοκληρώθηκε και όλα τα διεθνή Μέσα σχολίασαν με τον καλύτερο τρόπο τις στυλιστικές επιλογές της Το λευκό φόρεμα Dior αλά Τζάκι Κένεντι  που επέλεξε να φορέσει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του συζύγου της, η βασίλισσα Ελισάβετ, έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις. Το ίδιο και το κόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει την επόμενη ημέρα.

Όλα μέχρι στιγμής ακούγονται καλά, όμως η Μελάνια Τραμπ έκανε ένα τεράστιο στυλιστικό λάθος κατά την διάρκεια του εορτασμού για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία.

Η 49χρονη Πρώτη Κυρία εμφανίστηκε μαζί με τη Μπριζίτ Μακρόν, και τους συζύγους τους στην τελετή προκειμένου τιμήσουν τους βετεράνους της D Day. Για αυτή την εμφάνιση η  Μελάνια Τραμπ προτίμησε ένα  μαύρο παλτό με μαύρες γόβες και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Και ήταν αυτά ακριβώς τα γυαλιά που έκαναν τους χρήστες του Twitter να γίνουν έξαλλοι μαζί της κατηγορώντας την για «ασέβεια», και τονίζοντας πόσο αγενές ήταν από την πλευρά της να μην βγάλει τα γυαλιά ηλίου της ούτε ένα λεπτό κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

«Η Μελάνια φοράει γυαλιά ηλίου. Δεν αρμόζει σε αυτές τις τελετές»

«Γιατί η Μελάνια φοράει γυαλιά ηλίου; Πόσο ασεβές. Η γυναίκα αυτή δεν έχει καθόλου τρόπους»

«Η Μελάνια δεν έκανε καν τον κόπο να βγάλει τα γυαλιά ηλίου στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου» ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν ενώ κάποιοι άλλοι φάνηκαν ακόμη πιο επικριτικοί λέγοντας πως η 49χρονη μάλλον μπέρδεψε τις εκδηλώσεις.

«Η Μελάνια πιστεύει ότι είναι στις Κάννες με αυτά τα γυαλιά ηλίου», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε: «Βγάλε τα γυαλιά τύπου Τζάκι Κένεντι στη Νορμανδία. Να δείχνεις σεβασμό, δεν είσαι σε επίδειξη μόδας».

Μετά από αυτό μάλλον την επόμενη φορά θα φροντίσει να είναι περισσότερο προσεκτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα