Meghan Markle: Το δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο Πρίγκιπας Harry για την επέτειό τους

19:06 11/6/2019 - Πηγή: People

Την πρώτη επέτειο γάμο τους γιορτασαν στις 19 Μαΐου η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry. Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί, τον Archie, στις 9 Μαΐου και η Δούκισσα αυτό το διάστημα απέχει με άδεια λοχείας από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Έκανε, όμως, μία εξαίρεση για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ που γιορτάστηκαν, όπως κάθε χρόνο,

με την καθιερωμένη παρέλαση Trooping The Colour. Η παρουσία της Markle ήταν η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση του γιου της – η πρώτη ήταν όταν με τον Πρίγκιπα Harry μας σύστησαν τον Archie– και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της.

Οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι η Meghan Markle φορούσε μαζί με τη βέρα της και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ένα ολοκαίνουργιο δαχτυλίδι. Το μυστήριο με το δαχτυλίδι αποκάλυψε το αμερικανικό people: πρόκειται για το δώρο του Πρίγκιπα Harry για την επέτειο του γάμου τους.

Πρόκειται για ένα διαμαντένιο ολόβερο δαχτυλίδι (eternity ring) το οποίο είθισται να προσφέρεται ως δώρο σε σημαντικά γεγονότα, όπως η γέννηση ενός παιδιού ή μια επέτειος. Είναι ένα  δαχτυλίδι σύμβολο αιώνιας αγάπης – και ένα παρόμοιο είχε προσφέρει και ο πρίγκιπας William στην Kate Middleton όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας George.

Meghan is wearing a third ring on her ring finger – a delicate pave-set band – alongside her engagement and wedding rings. pic.twitter.com/I9I4tvnF8t

— Meghans Mirror (@MeghansMirror) June 8, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα