Britney Spears: «Δεν είμαι παχιά, οι παπαράτσι «πειράζουν» τις φωτογραφίες μου!»

17:00 11/6/2019 - Πηγή: People

Η Britney Spears διανύει μια περίοδο όπου προσπαθεί να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Είχε προηγηθεί η νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική και ένας ορυμαγδός οικογενειακών προβλημάτων που την έφτασαν στα όρια της.

Το ευχάριστο είναι ότι η τραγουδίστρια φαίνεται να βρίσκει ξανά τους ρυθμούς της. Το δυσάρεστο ότι για κάθε φορά που κάποιος ήθελε να αποδείξει ότι βρίσκεται σε κακή

κατάσταση, θα παρουσίαζε μια φωτογραφία της, στην οποία απεικονιζόταν ατημέλητη και με περιττά κιλά…

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ίδια, αυτή την πρακτική τη βιώνει εδώ και 17 χρόνια, καταγγέλλοντας ότι οι paparazzi δεν βοηθούν και ιδιαίτερα την προσπάθειά της να ανακτήσει την αυτοεκτίμησή της, πειράζοντας συστηματικά τις φωτογραφίες της.

Γι’ αυτό και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν δίστασε να τους κατηγορήσει ανοιχτά για τους τρόπους με τους οποίους διαστρεβλώνουν την εικόνα της.

Για την ακρίβεια, ούτε λίγο ούτε πολύ, η Spears τους κατηγόρησε πώς κάνουν ό,τι επεξεργασία θα σήκωνε μια φωτογραφία της, ώστε να τη δείξουν παχύτερη απ’ ό,τι είναι και για τους λόγους αυτούς ποστάρισε μερικά βίντεο (που δεν σηκώνουν και επεξεργασία) για να δείξει τι ακριβώς εννοούσε.

Έτσι, στη σχετική ανάρτησή της τη βλέπουμε να συγκρίνει τον εαυτό της με μια από τις επεξεργασμένες φωτογραφίες, γράφοντας στους θαυμαστές της:

«Ο κόσμος πάντα κατακρίνει άλλους ανθρώπους ή τους διάσημους ότι πειράζουν τις φωτογραφίες τους. Πότε όμως δεν σκέφτονται ότι για αυτό μπορεί να φταίνε οι paparazzi οι οποίοι πουλούν μια φωτογραφία που οι ίδιοι έχουν πειράξει. Αυτό συνέβη μέσα σε δεκαεπτά ώρες.»

View this post on Instagram

People always say people or celebrities cheat with their images, but never do they question the papparazzi for selling your pic that they have messed with !!!! This was all done within the same 17 hours !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jun 10, 2019 at 7:00pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα