MEGA: Ποιος ο ρόλος του Καπουτζίδη και ποια η απάντηση του Πέτρου Μπούτου για την Ελένη Μενεγάκη

11:58 16/2/2020 - Πηγή: People

Από τη Δευτέρα 17/2 το MEGA θα εκπέμπει ξανά, θα έχει ενημερωτικές εκπομπές που θα ξεκινήσουν από το πρωί και φυσικά θα έχει πολλές από τις επιτυχημένες σειρές του. Σαφώς ο στόχος είναι να αρχίσει να χτίζεται μια σχέση με το κοινό και από Σεπτέμβριο να ξεκινήσει η στελέχωση του προγράμματος με νέες σειρές και εκπομπές. Πρωτεργάτης σε αυτό είναι ο άνθρωπος που συνδέθηκε με τον μύθο του MEGA, ο Πέτρος Μπούτος.

Ο κ. Μπούτος ήταν για χρόνια διευθυντής προγράμματος,

μέχρι το 2015 περίπου, όταν και αποχώρησε για να πάει στον ΑΝΤ1 και να αναλάβει θέση επικεφαλής στη δράση του σταθμού εκτός Ελλάδος.

Τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται ξανά στα καθήκοντα του διευθυντή στο MEGA και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις κινήσεις για την επόμενη χρονιά. Μιλώντας στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στο Πρώτο Θέμα, ο Πέτρος Μπούτος αποκάλυψε τη συμφωνία του σταθμού με τον Καπουτζίδη, ενώ αναφέρθηκε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Ελένη Μενεγάκη.

«Τα κριτήρια είναι σύνθετα. Καταρχάς πρέπει να καλύψουμε δέκα μήνες πρόγραμμα με επαναλήψεις. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτές οι σειρές, καθώς έχουν ενταχθεί και θα ενταχθούν νέες εκπομπές που καλύπτουν ευρύ φάσμα του lifestyle (υγεία, πολιτισμός, αυτοκίνητο). Επίσης έχουμε αποκλειστική συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος, εκτός από τη συμφωνία που έχουμε μαζί του για να γράψει μια σειρά, θα έχει έναν ευρύτερο ρόλο στο κανάλι.

Θα τον έχουμε κοντά μας τον Απρίλιο με μια καθημερινή σειρά στην οποία θα παρουσιάζονται οι αθλητές και τα αθλήματα της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς αγώνες με έναν δικό του τρόπο. Θα συμμετέχει και στην αποστολή, όπου θα κάνει κάθε μέρα ανταπόκριση από το Τόκιο με τα παραλειπόμενα και τα παρασκήνια από τους αγώνες.

Μιλάμε με τον Χριστόφορο, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Μιλάμε με όλη την αγορά – και με συντελεστές και με παραγωγούς. Δουλεύουμε σκληρά για να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι τον Οκτώβριο. Η φιλοσοφία μας είναι ότι η οικονομία που γίνεται με την ταινιοθήκη εξασφαλίζει ποσά που θα επενδυθούν σε νέες παραγωγές, οι οποίες θέλουμε να είναι σημαντικές σύγχρονες προτάσεις.

(Για την Ελένη) δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα