Love Affairs: Επώνυμοι έρωτες που προέκυψαν αναπάντεχα

19:34 29/9/2019 - Πηγή: People

Από τη Ζένια Σώρου

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης – Παναγόπουλος

Εκείνος γόνος εφοπλιστικής οικογένειας. Εκείνη η λαμπερή παρουσιάστρια που έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε κάθε πρωί στο γυαλί, από τη συχνότητα του Open. Και οι δυο μαζί, αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της πόλης. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών τον περσινό χειμώνα και έκτοτε παραμένουν αχώριστοι. Μάλιστα, πέρασαν μαζί το φετινό καλοκαίρι ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα

(Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Μύκονο), αλλά και στο μακρινό Τόκυο, την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Η μικρή διαφορά ηλικίας τους (σ.σ. η Κατερίνα είναι 34 και ο Φίλιππος 29) φαίνεται πως δεν στάθηκε στιγμή εμπόδιο σε έναν έρωτα που δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Παναγόπουλος έχει σπουδάσει στην Καλιφόρνια, ασχολείται με τα ναυτιλιακά και είναι εγγονός του αείμνηστου εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου.

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι ήταν αρκετούς μήνες πίσω και συγκεκριμένα στον Απρίλιο του 2019, στο fashion show των MI-RO, όπου επέλεξαν να καθίσουν σε διαφορετικές θέσεις για να μην δώσουν λαβή για σχόλια. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στο περιοδικό People παραδέχθηκε τον έρωτά της, δηλώνοντας λακωνικά πως «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Πέρασα το πιο μαγικό καλοκαίρι, αλλά θέλω να προστατεύσω αυτό που ζω. Να μην κάνω ξανά τα λάθη του παρελθόντος»!

Ευγενία Δημητροπούλου – Δημήτρης Ρουσσέτος

Όλοι περιμέναμε ότι παρά τις συνεχείς κρίσεις που είχαν στη σχέση τους, η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Άλκις Κούρκουλος θα είναι ξανά μαζί. Ωστόσο, η πραγματικότητα μας διέψευσε αφού η γοητευτική ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γλύπτη, Δημήτρη Ρουσσέτο.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του ’19 και δείχνουν αρκετά ταιριαστοί. Το ταξίδι που έκαναν φέτος το καλοκαίρι στο Μαρόκο, αλλά και στην Άνδρο –τόπος καταγωγής του Δημήτρη- τους έφερε ακόμη πιο κοντά, με το στενό τους περιβάλλον να κάνει λόγο για έναν έρωτα με προοπτικές. Για την ιστορία, ο Δημήτρης Ρουσσέτος ειδικεύεται στην ξυλογλυπτική, αγαπά τις Τέχνες και τη γυμναστική. Και οι δύο αποφεύγουν οποιαδήποτε δημόσια έκθεση καθώς μότο τους είναι ότι «δεν χρειάζεται να διαφημίζεις αυτό που ζεις»!

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ήταν αρκετό διάστημα single μέχρι που συναντήθηκαν και αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι. Η σχέση τους μετρά από την περασμένη Άνοιξη και τον πρώτο καιρό είχαν επιλέξει να την κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό, αφού δεν το γνώριζαν ούτε οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε αρχές Σεπτέμβρη όπου παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ Βενετίας και στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» του Κώστα Γαβρά, στην οποία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον τέως πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Περπάτησαν χέρι – χέρι στο red carpet και εν συνεχεία ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας #mylady, #mygirl.

Πλέον κυκλοφορούν μαζί δίνοντας το παρόν στις πρεμιέρες συναδέλφων τους στο θέατρο αλλά και σε ήσυχα μπαράκια στο κέντρο της Αθήνας. Όπως έχει εκμυστηρευθεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε δικούς του ανθρώπους, στο πρόσωπο της Λένας έχει βρει την ιδανική σύντροφο ενώ σε συνέντευξή του στο περιοδικό People είχε δηλώσει πως «η Λένα με έχει βοηθήσει να γίνω μια πιο ειλικρινής εκδοχή του εαυτού μου… Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας». Άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, δεν αποκλείουν να τους δούμε προσεχώς, στην εκκλησία ή σε κάποιο Δημαρχείο να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης!

Xριστίνα Στεφανίδη – Γιώργος Λέντζας

Ήταν τέλη του 2018 όταν βγήκαν οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους. Έως τότε, ο Γιώργος Λέντζας, ο θεσσαλονικιός δημοσιογράφος που έγινε γνωστός μέσα από τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο World Party, δεν είχε απασχολήσει τον Τύπο με την προσωπική του ζωή. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που πληροφορίες τον ήθελαν ερωτευμένο με ένα κορίτσι που δεν περνά απαρατήρητο από τα φώτα της δημοσιότητας για τις καλλίγραμμες αναλογίες και τις προηγούμενες σχέσεις της. Τη Χριστίνα Στεφανίδη.

Γνωρίστηκαν από κοινή παρέα με την έλξη και τη χημεία μεταξύ τους να μην κρύβεται. Οι δυο τους αποφάσισαν να κρατήσουν το ειδύλλιο μακριά από τα φλας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ενώ τον τελευταίο καιρό ζουν κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα διαμέρισμα στην Ακρόπολη. Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι ανέβασαν αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Κύθνο δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι ο έρωτας καλά κρατεί!

Ελευθερία Ελευθερίου – Δημήτρης Ταταράκης

Μια κρουαζιέρα με πρώτη στάση τη Βενετία ήταν η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά και να ανακαλύψουν τα κοινά τους ενδιαφέροντα. Μετρούν μαζί μόλις μερικούς μήνες, ενώ το μυστικό της σχέσης τους έχει να κάνει με τον σεβασμό που δείχνει ο ένας στον άλλον, αλλά και το γεγονός ότι μοιράζονται όλα τα μυστικά τους. Πέρα από σύντροφοι δηλώνουν καλοί φίλοι αφού κάθε φορά που βγαίνουν έξω, δεν λείπουν τα αστεία και τα πειράγματα μεταξύ τους.

Ρίχνοντας κανείς μια γρήγορα ματιά στο Instagram τους θα καταλάβει ότι όχι μόνο δεν κρύβουν τον έρωτά τους αλλά τον ζουν στο έπακρον. Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο περιοδικό People εξομολογήθηκαν τι θαυμάζει ο ένας περισσότερο στον άλλον με τον Δημήτρη να παραδέχεται ότι του αρέσει που είναι «όμορφη και δουλευταρού» και την Ελευθερία ότι είναι «έξυπνος και δραστήριος».

Ελένη Βαΐτσου-Γιάννης Αποστολάκης

Το περασμένο διάστημα μοιραζόντουσαν την ίδια τηλεοπτική στέγη. Ο Γιάννης Αποστολάκης με τους Γιάννη Δρυμωνάκο και Κάλια Ελευθερίου παρουσίαζαν τους Θαλασσόλυκους στον ΣΚΑΪ ενώ την ίδια περίοδο η Ελένη Βαΐτσου γυρνούσε τον κόσμο στο πλευρό του Χρήστου Ανθόπουλου με την εκπομπή The Tourίστες. Μπορεί να μην γνωρίζουμε ποιο ήταν το εφαλτήριο για να ξεκινήσει ο έρωτάς τους, οι πληροφορίες μας όμως τους θέλουν μαζί εδώ και μερικούς μήνες.

Μάλιστα, το ζευγάρι, παρά το πρόσφατο της σχέσης του, επέλεξε να κάνει τις πρώτες κοινές του διακοπές στα μαγευτικά Κουφονήσια, ενώ η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε στη γενέτειρα του πρώην Masterchef στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Μαρία Παπαϊωάννου και το περιοδικό PEOPLE, η Ελένη Βαΐτσου εξηγώντας το πώς αντιμετωπίζει τον έρωτα είχε πει: «Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δεν θα δείξω εύκολα ότι είμαι ερωτευμένη. Θα αργήσω πολύ να το δηλώσω. Δεν ερωτεύομαι ποτέ κεραυνοβόλα. Δένομαι στην πορεία με μικρά καθημερινά πράγματα του άλλου. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι στην αρχή κρατάω μικρό καλάθι και δεν ενθουσιάζομαι. Βασικά αυτό το έχω στα πάντα στη ζωή μου». Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίζει να ενθουσιάζεται για τα καλά με τον Κρητικό Θαλασσόλυκο;

Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης

Μπορεί για κάποιους ανθρώπους η σχέση εξ αποστάσεως να είναι κόκκινο πανί, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης όμως έχουν άλλη άποψη. Εκείνη περνάει την καθημερινότητά της στη Αθήνα ενώ ο γνωστός πολίστας αγωνίζεται με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Στεάουα Βουκουρεστίου. Η γνωριμία τους καθώς και περαιτέρω πληροφορίες για την αρχή του ειδυλλίου μεταξύ τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές καθώς όπως φαίνεται, το ζευγάρι θέλει να προστατεύσει την προσωπική του ζωή.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο έρωτάς τους γεννήθηκε εν μέσω καλοκαιριού, πριν από περίπου τρεις μήνες, αλλά και ότι η Κόνι Μεταξά ταξίδεψε πρόσφατα στο μαγευτικό Βουκουρέστι προκειμένου να είναι κοντά στον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του. Μέχρι στιγμής κοινές τους φωτογραφίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και όλα δείχνουν ότι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζόζα Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης δεν θέλουν να «πουλήσουν» για την ευτυχία τους. Και μπορεί στο παρελθόν η αντισυμβατική και συχνά εκκεντρική Κόνι να απασχόλησε τα Μέσα με την προσωπική της ζωή, ωστόσο στη συγκεκριμένη σχέση έχει αποφασίσει να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Από τη δική του πλευρά, ο Μάριος Καπότσης έχει δει το όνομά του να φιγουράρει σε site και περιοδικά, το 2015, εξαιτίας της φημολογούμενης σχέσης του με την Εριέττα Κούρκουλου.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
love, love, ερωτες, ευγενία δημητροπούλου, το φως, λευτερης πανταζης, εριέττα κούρκουλου, καλοκαιρι, ελλαδα, κερκυρα, μυκονος, εμφάνιση, fashion, people, single, τσιπρας, red, instagram, θεατρο, αθηνα, world, party, Ακρόπολη, κρητη, φως, site, νέα, εθνος, αποστολακης γιωργος, Γόνδολες της Βενετίας, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, ελευθερια ελευθεριου, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2013, ξανα, instagram, ελενη, βγαινουν, βενετια, ηθοποιος, κεφαλονια, κουφονησια, περιοδικα, ρεθυμνο, τα νεα, φημες, φωτογραφιες, φωτογραφια, φως, χημεια, ωρα, people, ανοιξη, αστεια, αφορμη, βρισκεται, γεγονος, γινει, γνωριμια, γυαλι, διαστημα, δικη, δειχνει, εγινε, ευγενια, ευκολα, ευτυχια, ειλικρινης, ειμαι ερωτευμενη, εκθεση, εκκλησια, ελευθερια, ελξη, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εριέττα κούρκουλου, εριεττα, ευγενία δημητροπούλου, ζενια, ζωη, ζωης, ιδια, ησυχα, κρουαζιερα, λαθη, λογο, μακρια, μαροκο, ματια, μηνες, μυστικο, μικρο, μοτο, μαρια, μυστικα, παντα, ονομα, περιβαλλον, πρωι, σιγουρα, συγκεκριμενα, συνεχεια, συχνοτητα, σχολια, τεως, το εθνος, το φως, φεστιβαλ, φορα, χερι, χριστινα, δημητρης, fashion, φιλοι, κυθνο, κομματι, πληροφοριες, party, red, site, single, ταξιδι, θελω να, θεσεις, world, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα