H Meghan Markle είναι πολυτάλαντη: Αυτό είναι ένα ακόμα project που ετοιμάζει

16:33 5/8/2019 - Πηγή: People

Μετά τη επιμέλεια του τεύχους Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue ως guest editor και τη δική της συλλογή ρούχων, που θα σχεδιάσει με σκοπό να βοηθήσει  φιλανθρωπικές οργανώσεις, η Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται πως ετοιμάζει κάτι ακόμα: σύμφωνα με τους The Times, η Meghan Markle γράφει παιδικό βιβλίο με χνουδωτούς ήρωες.

Η ιστορία που γράφει η Δούκισσα

θα είναι φανταστική και θα περιλαμβάνει στους ήρωες τα σκυλάκια της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Πριν μετακομίσει στη Μεγάλη Βρετανία, η Meghan είχε δυο σκύλους: ένα μπιγκλ με το όνομα Guy και ένα  λαμπραντορ σε διασταύρωση με γερμανικο ποιμενικο που αποκαλούσε Bogart. Κι ενώ ο Guy την ακολούθησε στη Μεγάλη Βρετανία, χρειάστηκε να αφήσει πίσω στον Καναδά, στα χέρια «καλών φίλων», τον Bogart λόγω της προχωρημένης του ηλικίας.

H Meghan και ο Harry υιοθέτησαν στο μεταξύ έναν ακόμα σκύλο, και επιθυμία τους είναι να αποκτήσουν και ένα τρίτο για τον γιο τους Archie. Η Δούκισσα, μάλιστα, έχει φροντίσει και φροντίζει να υιοθετεί τα σκυλιά της από καταφύγια και είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη πάνω σ’ αυτό το θέμα, αναφέρει πηγή στην εφημερίδα.

Επομένως, μοιάζει πολύ λογικό που οι ήρωες του βιβλίου της είναι τα σκυλιά της, πόσω μάλλον που είναι επικεφαλής της φιλανθρωπικής οργάνωσης για τα ζώα Mayhew και έχει καλέσει με μήνυμά της τον κόσμο να υιοθετήσει αδέσποτα ζώα.

Σύμφωνα με τη The Sun, τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου της πιθανότατα θα πάνε για την ενίσχυση του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού οργανισμού. Όπως αναφέρει πηγή στην εφημερίδα: «τα σχέδια της είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο και δεν πρόκειται να ανακοινωθούν επίσημα ακόμα. Ωστόσο, η Meghan είναι πολύ ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο και έχει παθιαστεί με την ιδέα ενός παραμυθιού για παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα